Stilling: ovs0

Hvordan lage en putepute ved hjelp av en resirkulert CD-sak

 

1.

Bruk CD-kassen som en base. For stabilitet er noen pute puter vektet eller laget for å bli slitt på håndleddet. En frittstående pute kan imidlertid ikke være på plass når den er i bruk, noe som gjør det vanskelig å bruke. Ved å feste pute til en base elimineres dette problemet. På undersiden av et tomt CD-tilfelle festes limstabilitetsstrimler eller lim på gummiunderlag eller noe tilsvarende som vil holde saken på plass. Til toppen, lim pennpute på. La det tørke, og akkurat slik har puten stabilisert seg.

2.

Bygg en pinnekloss på toppen av saken. Først måler du CD-kabinettet, og deretter kutte du en kvadrat av stoffet minst tre tommer større enn dimensjonene på saksplassen. Sett saken midt på torget, og lim deretter tre sider av stoffet. La tørke. Vend deg om, og bruk den fjerde åpne siden for å pakke puten tett med pin-holder materiale: fiberfylling, bomullstopping, ullrulling eller lignende materiale. Lim deretter på den siste siden av stoffet. Mens det tørker, bruk gummibånd til å holde det på plass slik at tett pakket materiale ikke kommer ut.

3.

Lag en magnetisk pute. Til toppen av CD-saken, hold deg på klistremerker, ets på et design, eller lakk det til en pen farge eller et morsomt mønster. La det tørke, deretter belegge med et lakklag for å beskytte. På undersiden av saken lim på magneter. Hvis du jobber med en CD-sak som er klar på begge sider, bruk en ugjennomsiktig behandling på oversiden slik at limet ikke kommer til å vise. La limet tørke og voila! Du har en magnetisert pute.

Tips og advarsler

  • For best resultat, bruk lim spesielt laget for liming med materialene du limer. Finn dem i håndverksbutikker og hobbybutikker.
  • Pin puter er nyttige små elementer. De holder tappene dine på et hendig sted, slik at de ikke blir banket på gulvet, og de holder håndverket ditt ryddig. De gjør også en flott gave til alle som liker å sy, så å vite hvordan å lage dem er en nyttig ide . Det er også et morsomt prosjekt som lar deg være så kreativ som du vil. En ukonvensjonell måte å lage en pute på er ved å bruke en gammel CD-sak.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------