Stilling: ovs0

Hvordan lage en duftende krus Koselig

 

1.

Klipp ut en papirkopphylse du lagret fra din siste tur til kaffebaren, fra toppkanten til bunnen.

2.

Legg sammen to lag med skrapfilt. Plasser den åpne papirhylsen på filten og spor rundt den en kvart-tommers større enn papirformen. Klem lagene sammen for å unngå å skifte og kutte ut sporet i begge lagene. Disse er ytre sidene til kruset ditt koselig.

3.

Legg et skrap med lavt bomullsbatteri på arbeidsflaten. Legg papirhylsen på batting og spor rundt den. Ikke legg til en kvart-tommers. Kutt ut batten en 1/8-tommers innsiden av den trukket linjen.

4. Bruk en dråpe kanelpotpourriolje med en øyeppel til hver av de fire hjørnene av batting.

5.

Legg en følelse på en koselig side på arbeidsflaten. Sentrere batting på filten, slik at du får like avstand fra hver kant. Legg den gjenværende følte koselige siden på bunken, som matcher kantene på filten. Klem feltets lange kanter. Sy de lange spidse kantene ved hjelp av en kvadratmeter sømfradrag. Ikke sy langs korte kanter.

6.

Sett ermen i en ring, som overlapper kortkanten en kvart-tommers. Klem kortkanter sammen. Zigzag-søm de pinnede korte kanter for å fullføre.

Tips og advarsler

  • Sy knapper, trimmer eller applikasjoner på utsiden av det koselige, for å legge til personlighet .
  • Hvis du er konstant på farten og gjør hyppige stopp på kaffebarer, er du kjent med papirmuffens cozies som passer rundt koppen. Gjør en duftende krus koselig, ved hjelp av skrapmaterialer. Den koselige vil avgjøre duften av kanel som varmen på kaffen varmes opp i koppen. Sett en koselig i vesken din for å få hånden når det trengs, og du kan til og med sy med moskoskozies som gaver til familie og venner.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------