Stilling: ovs0

Hvordan lage en T-skjorte Design Gratis

 

Velg programvare og finn bilder

1.

Velg, last ned og installer bilde- og grafikkprogrammene du vil bruke til din t-skjortedesign. Tegneprogrammet i Open Office (openoffice.org), Inkscape (inkscape.org), Scribus (scribus.net), Gimp (gimp.org), Gimpshop (gimpshop.com) og Paint.net (getpaint.net) er alle enten freeware eller gratis open source programmer du kan bruke uten kostnad. De har forskjellige funksjoner og funksjonalitet, men alle er gode programmer og de fleste jobber med forskjellige operativsystemer.

2.

Bestem hvordan du skal produsere din t-skjorte-design. Direkte til Garment (DTG) utskrift er relativt ny teknologi som ligner på blekkskriverutskrift, men bruker fargestofffarget stofffarger som kan produsere skjorter med komplekse design i full prosessfarge uten skjermer eller oppsettkostnader og ingen minimumsmengder. Silketrykk utskrift er fortsatt et utmerket valg for større produksjonsløyper og er billig for en eller to farger med enkle linjekunst og typografi. Du kan også lage varmeoverføringer med din personlige blekkskriver.

3.

Lag, skann, importer kamerabilder eller last ned gratis klippekunst eller bilder og skrifter du vil bruke til ditt design og rediger dem med bildebehandlingsprogramvare etter behov. Sørg for at bildene og skrifter er av god kvalitet, har skarpe farger og tilstrekkelig kontrast, er skarpe nok til å kunne forstørres, og kan leveres som en del av den ferdige designen med en oppløsning på minst 200 dpi for DTG-utskrift og 150 dpi for skjerm utskrift. Bruk bilder med høyere oppløsning hvis du har dem, og leverandøren vil slippe dem til det som trengs for produksjon.

4.

Si kilden til bildene ikke din egen for å sikre at det er Ingen opphavsrettsproblemer eller royaltyforventningsforventninger, og at du har lov til å bruke dem. Prøv å behandle filer du finner gjennom noe som Tin Eye (tineye.com), en gratis online ressurs for å spore ditt internettbilde, finner sin opprinnelse.

Sett opp programvaren og lag designen til T-skjorte

1.

Angi parametrene for det maksimale størrelsesområdet du kan skrive ut i programvaren som du ville hvis du skulle sette opp et sidelayout. DTG- og skjermprinterleverandørsteder vil ha denne informasjonen sammen med filtyper og -størrelser som er akseptert, anbefalt bildeoppløsning og annen informasjon i deres artspesifikasjonsseksjoner. Heat overføringer du gjør selv vil være 8,5 x 11 tommer.

2.

Bruk programvaren du ønsker å sette opp alle bildene, teksten, figurene og andre elementene du vil ha i din ferdig t-skjorte design. Hvis du designer for en silkscreenpress, vil du vil skille hver farge i et annet lag. Dette er enkelt med noen av de nevnte programvarepakker. For DTG-produksjon vil du vanligvis destillere alle lagene i en enkelt fil. Noen varmeoverføringsark krever at du flipper bildet hele oppsettet.

3.

Navn og lagre filen i standardformatet programvaren bruker, men la det stå på skjermen.

4.

Eksporter filen til et av formatene som er godkjent av din t-skjorte-leverandør, og sørg for at den ikke overskrider maksimum tillatt filstørrelse. Send den av og få den produserte t-skjorten. Hvis du lager deg selv fra varmeoverføringer, skriv ut overføringene og følg instruksjonene for å feste dem på din t-skjorte.

Tips og advarsler

  • Mange DTG-nettsteder oppfordrer deg til å legge inn dine opprinnelige design. Selskapene produserer dem på etterspørsel når andre bestiller dem og sender jer regelmessig kontokontroller.
  • Bruk av immateriell rettighet uten tillatelse er stjålet og gjenstand for påtale og heftige bøter. Bare fordi bilder er lagt ut på internett, betyr det ikke at de er gratis å bruke. Hvis du ikke kan sende bilder, eller hvis du ikke kan fortælle det sikkert, hvis du har rettighetene til å bruke dem, må du velge andre som du vet om.
  • Selv 'gratis' utklipp kan ha begrensninger som forbyder bruk for kommersielle formål som å selge t-skjorter.
  • Å lage t-skjorte design er morsomt og kan til og med være lønnsomt. Det er ikke nødvendig å investere i dyre kommersielle programvarepakker hvis du bruker freeware eller gratis open source-pakker som konkurrerer med sine evner i stedet. Importer og finjuster dine egne bilder fra en skanner eller et digitalt kamera, lag dem i programvaren du velger, eller finn utklipp og bilder på nettet som er gratis å bruke.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------