Stilling: ovs0

Hvordan lage ditt eget spill håndverk

 

Mancala spill

1.

Mal eggkartongen hvilken som helst farge du ønsker. La det tørke.

2.

Påfyll tunfiskburkene på utsiden enhver farge du liker. Ikke mal inn i boksen, da malingen bare skal skli av i løpet av spillet.

3.

Hvis du vil, kan du male design på utsiden av eggekartongen eller tunfiskburkene . La det tørke.

4.

Spill spillet med en venn eller et familiemedlem.

5.

Objekt; To spillere vil konkurrere mot hverandre for å samle inn så mange elementer (marmor, perler, bergarter eller bønner) før en spiller rydder sin side av eggkartongen av alle elementene.

Spille spillet < /h4>

1.

Sett opp; Plasser eggekartongen i lengderetningen mellom to spillere. Koppene på eggekartongen nærmest deg er din. Legg en tunfiskbur til høyre for eggekartongen. Det er din kan. Plasser fire elementer i hver av koppene dine, og velg deretter en spiller som går først.

2.

Den første spilleren plukker opp alle ting i sin første kopp. Deretter går spilleren til Neste kopp til den tomme og slippe ett element i hver kopp. Hvis han når slutten av koppene, så faller han en i sin Mancala-boks. Spilleren vil da fortsette til den andre spillersiden. Du kan ikke slippe et element i den andre personens Mancala-kan.

3.

Hvis du plasserer den siste marmoren i boksen din, får du en annen sving. du starter spillet, et godt spill ville være å starte med den fjerde koppen fra høyre. Når du plukker opp de fire elementene dine, slipper du en i hver kopp som slutter i Mancala-kanen, slik at du får en ekstra sving.

4.

Hvis du slipper det siste elementet på din side av brettet i en tom kopp, vil du fange alle marmorene i de andre personene bin direkte over fra bin. Alle elementene du tar pluss Dine ting blir satt i Mancala-kanen.

5.

For å vinne spillet; Spillet slutter når en person løper ut av ting på sin side av eggekartongen. Spillet slutter, motstanderen kommer til å ta alle sine gjenstander fra sin side av eggekartongen og legges inn i sin Mancala-kan. Du kan bestemme deg for å spille lenger i stedet for å gå ut så fort. Det vil avhenge av hvor mange gjenstander de har igjen i deres kopper.

Tips og advarsler

  • Spillere c annot berøringselementer for å telle dem. Hvis du berører elementer, skal du spille dem.
  • Når du lager et Mancala-spill, vil du ha timevis av lek. Dette spillet er både morsomt og lærerikt, og en hele familien kan spille.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------