Stilling: ovs0

Hvordan lage dine egne Hightop Sneakers

 

1.

Tegn en frihåndsskisse av din skyggeformede skyggeform i skisseputen. Bruk en myk B-blyant til tunge tøffe linjer. Hold koden i tankene. For eksempel, Hightop løpebukser som vanligvis er tilpasset foten, er signifikant forskjellige i form enn hightop bastketball-joggesko, som vanligvis ser bredere ut.

Tegn på høydepunktets eneste høyde så vel som typen av gummisålspor. Sportdrevne hightops har generelt dype spor for trening som er nødvendig for ytelse.

3.

Tegn dine detaljer i sneakeren, for eksempel formede kurvepaneler på hælen eller tåen. Bruk din H-blyant, som brukes til å definere linjer og detaljer.

4.

Tegn også i sømdetallet med H-blyanten. For eksempel skal låsesting, som er en sømdetalj som brukes i sportssko, være definert og angitt i skissen. Det samme gjelder for tegning i lassedetaljer, for eksempel åpning og plassering av øyelokk.

5.

Tegn på noen detaljer som logoer eller grafikk, så vel som mønstre som striper. . Du kan velge å lage kopier av den detaljerte hightop sneaker-skissen før du legger farge i neste trinn.

Farge i sneaker tegningen med de fargete markørene eller pennene dine. Hold stoffstrukturen og fargeplasseringen i tankene, samt detaljene som er avbildet i tidligere trinn. Sneaker tekstil teksturer er flate i overflaten og er ofte utfordrende å skisse. Blend og diffus fargemedier, for eksempel pastell-, trekull- og vokskriton, med fingrene for å skape utseendet på den valgte tekstur.

Atletisk fottøy, for eksempel hightop sneakers, inneholder forskjellige farger, samt forskjellige tekstilstrukturer. Designeren skiller denne sneaker typen inn i to kategorier. Den sportsdrevne høyden har forskjellige teksturer og polstring for komfort og ytelse. Den mote-drevne hightop inkluderer utskrifter, tekst og grafikk. Disse joggeskoene brukes også som fashion statements som en del av et ensemble.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------