Stilling: ovs0

Hvordan lage det kuleste papiret i verden

 

1.

Legg papiret på en flat arbeidsflate.

2.

Tegn et merke 2 tommer fra høyre hjørne på en kortsiden av papiret.

3.

Tegn et merke 1/2 tommer fra det motsatte hjørnet på høyre side, lengre kant av papiret. Tegn en linje fra dette merket til merket som ble opprettet i trinn 2.

4.

Tegn et merke på 2 tommer fra venstre hjørne på samme korte kant av papiret som brukes i trinn 2.

Tegn et merke 1/2 tommer fra det motsatte hjørnet på venstre side, papirets lange kant. Tegn en linje fra dette merket til det merket som ble opprettet i trinn 4.

6.

Brett langs linjene du trakk og skru opp brettene godt.

7 .

Brett den smale kanten av papiret ned 1/2 tommers, og hold den til og med langs hele kanten. Gjenta denne folden syv ganger i totalt åtte ganger.

8.

Vri papiret over og brett det i halvparten, og brett folden godt.

9. Vik vingene ned parallelt med den midterste krøllen, slik at du får 1/2 tommer for fingrene. Sørg for at vingenes vinge er den høyeste delen av vingen for det beste flyet.

Ken Blackburn er blant verdens fremste papirflyplater og flyger. I 1983 satte han først Guinness World Record for tid på flyet med en 16.89 sekunders flytur. Han slo sin egen rekord to ganger i løpet av de neste elleve årene før han tapte tittelen i 1996. Så i oktober 1998 gjenvunnet han rekorden med en 27.6 sekunders flytur i Georgia Dome. På grunnlag av Ken Blackburns verdensrekordinnstilling er Champ det kuleste papirflyet i verden.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------