Stilling: ovs0

Hvordan lage brede hatter laget av sengetøy

 

Instruksjoner

1.

Kjøp et symønster for en lue med en rand. Mål hodet omkrets 1 tommers over øyenbrynene og velg størrelsen ved å se på baksiden av mønsteret konvolutt.

2.

Kjøp riktig mengde linduk til hatten din. Hvis du planlegger å vaske hatten regelmessig, i stedet for å rense den, vær oppmerksom på at sengetøyet kan krympe når det vaskes. Du vil ønske å kjøpe ekstra stoff, ca 5 inches ekstra per hage. Se på baksiden av mønsteret for å oppdage hvilke forestillinger, som grosgrain bånd eller trim, du kanskje trenger. De fleste hatter mønstre vil kreve noen form for interlining eller stivt indre stoff for randen, og mønsteret konvolutt vil informere deg om mengden du må kjøpe.

3.

Forvask din lin stoff og eventuelle fôr stoff ved å vaske og tørke det, akkurat som du planlegger å vaske hatten i fremtiden. Dette vil krympe stoffet før du sy, slik at hatten din ikke vil krympe etter at den er sydd og være for liten til å bære.

4.

Klipp ut mønsteret i henhold til til retningene i mønsterets konvolutt.

5.

Fest mønsteret til stoffet og kapp ut alle mønsterbitene. Pass på å markere noen mønster markeringer med markerings blyant. Hvis stoffet er lyst, merk mønsteretikettene i sømmen til stoffstykkene, slik at merkene dine ikke vises på den ferdige lue.

6.

Klipp ut Fôr- og interliningstykkene på samme måte.

7. Pinn luestykkene sammen som beskrevet av mønsterretningene, og prøv forsiktig på hodet, sørg for ikke å klø selv med tappene. Hvis hatten er for stor eller liten, kan du justere størrelsen på dette tidspunktet.

8.

Sy stykkene sammen som beskrevet.

9.

Fest grosgrain båndet eller trim om hatten, om ønskelig. Du vil kanskje ha håndsøm båndet til hatten hvert par inches, slik at båndet ikke beveger seg når hatten er slitt.

Tips og advarsler

  • Solidfarget sengetøy er best for en nybegynner sømstress, siden du ikke trenger å prøve å matche striper og design når du kutter og syr stoffet.
  • Ingenting sier sommer mer enn en luehue. Disse enkle og sjarmerende hatter har opprettholdt sin popularitet gjennom mange tiår, og har flyttet fra å være et tilbehør som er reservert for menn, til en finish for kvinners antrekk også. Mens å lage hatter kan virke komplisert på overflaten, kan fasjonable resultater være oppnådd selv av de med nybegynnere sy ferdigheter. Lag flere hatter i forskjellige farger, slik at du aldri trenger å tilbringe en sommerdag uten en stilig lue.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------