Stilling: ovs0

Hvordan lage Sørhavsperler

 

1.

Oppnå svarte lippe østers som nyfødte. For å sikre at du kan vokse South Sea Black perler, må østers være babyer.

2.

Legg babyens østers i et bur og legg buret i et område av sjø som har et høyt innhold av plankton, som vil gi rikelig med mat til østers.

3.

Kontroller vanntemperaturen regelmessig. Sunn østers trenger en vanlig, varm vanntemperatur på ca. 75 grader. Hvis du bor i et kaldere klima, flytt østersene til varmere saltvannssteder i kalde årstider.

4. Tillat østersene om to eller tre år å vokse. For å oppnå vakre perler må østers være sunn og ganske stor. Tre år med nøye kontrollert miljø kan hjelpe østers til å vokse sunt og stort.

5. Ta østers ut av vannet og plasser det i et skyggefullt område. Når skallene er åpne, bruk en trepinne for å holde østershellet åpent slik at du kan sette inn kjernen.

6.

Sikre østersen og lage en 1/2-tommers kutt inn i bindevevet til østersen. Sett clam vev og perlemor inn i østersen på kuttet. Ta kilen ut av østersen og legg østersen tilbake i vannet.

7.

La østers vokse i to til fire år. I denne tiden vil de svarte østersene sørge for en sjøsorte perle. Hold østersene i et miljø der vannet er varmt og fullt av plankton.

Tips og advarsler

  • Å åpne østers for langt kan drepe det, så vær forsiktig så du ikke åpner skallet for langt mens du setter inn perlemor og clam-vev.
  • South Sea Black perler er blant de vakreste perler i verden. Disse kalles også tahitiske perler, som ofte blir svarte i stedet for de hvite perlene som finnes på mange andre steder. Selv om det finnes flere typer fargerike perler i verden, er de sorte perlene eller de med en påfuglgrønn glans, bare funnet i tahitiske perler. Disse slående perlene er ikke bare funnet i naturen, men de kan bli laget.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------