Stilling: ovs0

Hvordan lage Monkey Tøfler

 

1.

Sett på gummihansker og bland sammen varmtvann og brunt stofffargestoff i en stor bøtte. Følg farvestoffinstruksjonene for proporsjoner, fordi hvert fargestoff har forskjellige proporsjoner, avhengig av merke og farge.

2.

Legg tøfler i fargestoffet og la dem sitte i det for 30 minutter. Etter at en halvtime har gått, fjern tøfler og skyll dem med kaldt vann. Sett tøfler i en vaskemaskin med kaldt vann på den mildeste syklusen. Tillat tøfler å lufttørke i minst åtte timer etter vaskeprogrammet.

3.

Lim de store googly-øynene på tøfler. Lim dem noen få inches fra åpningen i tøfler for å forlate rommet for ørene.

4.

Mål den fremre runddelen av tøfler og kutt to tynne strimler, ca. 1/2 tommer i bredde, av rosa felt, i henhold til størrelsen på tøfler. Du vil at filten skal dekke det buede området, men ikke la det strekke seg utover det.

5.

Påfør super lim til ett stykke filten og trykk på filten til Den fremre buede delen av tøffelen din. Dette vil tjene som din abes munn. Gjenta prosessen for den andre tøffelen.

6. Skjær ut fire små spalter av lys brunfilt, omtrent en tomme lang og en centimeter bred. Lim to av spalene rundt 1/2 tommer under øynene, omtrent 1/2 tommer fra hverandre. Disse vil fungere som din apes nesebor. Gjenta prosessen på den andre tøylen med de resterende to slissene.

7.

Klipp en sirkel ut av den rosa følgen. sirkelen skal være litt mindre enn en av dine store, brune, poffey baller. Dette vil tjene som innsiden av apenes øre. Lim sirkelen på en håndball. Gjenta dette trinnet med de andre tre håndbollene.

8. Lim en av apenørene til tøffelen din øverst, over øyet på den ene siden. Lim det andre apeøret på den andre siden. Gjenta denne prosessen på den andre tøffelen. Du bør nå ha noen morsomme utseende ape tøfler å bære deg selv eller gi som en gave.

Tips og advarsler

  • Du kan også bruke kaffe og varmt vann å fargelegge tøfler; Imidlertid vil kaffen falme raskere enn stofffargestoff.
  • I stedet for googly øyne kan du kutte hvit og svart filt og lage apeøyner ut av det.
  • Monkey tøfler kan være en morsom gave å gjøre for en venn eller familiemedlem eller til og med som en godbit for deg selv. Ved å bruke noen få håndverk forsyninger, kan du lage ape tøfler hjemme uten problemer. Hvis du eller en venn har en kjærlighet til aper og vil ha et søtt par tøfler for å vise den kjærligheten, lær du trinnene for å lage hjemmelagede ape-tøfler og ha noen morsomme, komfortable sko.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------