Stilling: ovs0

Hvordan lage Duck Tape Purses

 

Making the Purse

1. Skjær fem striper av Duck Tape, hver 14 cm lang, for å lage en mellomstor veske.

2. Legg en stripe på en flat overflate med klipssiden vendt oppover. Legg ned neste stripe, klebende side opp, slik at den er parallell med og litt overlappende den første stripen. Fortsett å legge ned overlappende striper for å lage et stykke Duck Tape 'stoff'.

3.

Kutt ytterligere fem striper tape hver 14 cm lang.

p> 4. Legg en stripe med den klebrige siden nedover og parallelt med stoffets øverste stripe. Legg ned neste stripe slik at den litt overlapper den første, med limsiden nedover. Gjenta dette for resten av strimlene for å forsegle limet i Duck Tape-stoffet.

5.

Trim kantene med saks slik at de er rette, uten skraverende ender.

6.

Klipp en stripe tape litt lenger enn de korte ender av Duck Tape-stoffet. Klipp eller rip stykket halvt vertikalt for å lage to tynne striper.

7.

Brett et tynt stykke tape horisontalt over den ene enden av tape stoffet for å forsegle det. Gjenta på stoffets andre ende, og trim eventuelt overskuddstape med saks.

8.

Brett Duck Tape stoffet i halv, slik at de to korte enden berører. Ikke skru opp fold.

9. Tapp de åpne ender til høyre og venstre sammen med en eller flere striper av Duck Tape og trim kantene. La den øverste delen av vesken være åpen .

Gjør stroppen

1.

Klipp et stykke Duck Tape ca. 14 inches langt, eller lenger hvis du foretrekker en lang stropp. Klipp et annet stykke av Duck Tape ca. 2 tommer kortere enn det første stykket.

2. Legg det lange stykket tape limside opp på en flat overflate.

3 Legg det kortere stykket tape, klebrig side nedover, over og parallelt med det første stykket tape. Senter det andre stykket over det første stykket slik at hver ende av stroppen har en klebrig flate ca 1 tommer lang.

4. Stikk den ene enden av stroppen over krøllen øverst på venstre side av vesken. Stikk den andre enden av stroppen over krøllen ved t på høyre side av vesken.

5. Legg ett eller to små stykker Duck Tape over endene på stroppen for å sikre dem.

Tips og advarsler

 • For en større veske, gjør 'stoffet' av mer og lengre Duck Tape strips. Størrelsen og lengden på båndbitene er opp til deg.
 • Bruk forskjellige fargetape for hver stripe for en flerfarget veske.
 • Smykke vesken med striper eller andre former laget fra Duck Tape.
 • Lim plagget plastperler over utsiden av vesken for et jeweled look.
 • En veske er et nødvendig tilbehør for mange kvinner. Purses holder lommebøker, penger, sminke, lotion og en tilsynelatende uendelig overflod av pustemynter. I stedet for å bruke mye penger på en veske, lager din egen enestående koffert ved å bruke Duck-merketapebåndet. Duck tilbyr duct tape i flere farger og mønstre, noe som gjør det enkelt å designe en pose som passer til din personlighet. Lag vesker som et håndverkprosjekt for jentas bursdag eller slumringsfest, eller gjør en veske til å vise frem din designfølelse.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------