Stilling: ovs0

Hvordan lage Dollhouse Flowers

 

1.

Punch ut 70 hull fra det fargede papiret, ved hjelp av et hullstempel, for å danne blomstene.

2.

Tegn en kryss og deretter en X på hver blomst med den hvite gelpenna eller utbrent pennen. Dette skaper åtte like trekanter og hvite linjer som ser ut som hjul eiker.

3.

Lakk en liten prikk med gul maling midt i blomstene (hvor alle de hvite linjene forbinder ). La det tørke.

Med pincett, dypp hver blomst i et glass vann og rist det overskydende vannet av.

5.

Legg blomstene på et stykke håndverkskum. Bruk den flattede siden av en tannpirke, trykk midt på hver blomst i skummet. Fjern forsiktig tannpirken for ikke å rive eller sette hull i blomstene. Når du tørker, fjern blomstene fra skummet ved hjelp av pincett. Blomstene skal ha en ruffled look.

6.

Klipp blomstertråd i 20 1-1 / -inch stykker med saks. Med pincett, plukk opp en blomst og lim den til den ene enden av blomstertråden. Lim en annen blomst under den første, og la en liten plass mellom blomster. Gjør dette halvveis nedover ledningen. Blomster skal skiftevis opp og ned. Gjør dette med resten av blomstene og ledningen.

7. Klipp blomstertråd i 10, 1-tommers stykker med saks.

8. < / p>

Med pincett, plukk opp en blomst og lim den til den ene enden av 1-tommers blomstertråd. Disse er fylleblomster.

9.

PUnk ut 70 hjerteformer med det hjerteformede hullet. Disse blir bladene. Fold bladene i to.

10.

Lim bladerne (spisse side opp) til enkeltblomstråden og mellom blomster av flerfargede ledninger.

11.

Ta en eller to klumper av falske øyenvipper og lakk dem grønt. La det tørke.

Bøy blomstertråden med blomster på den for å gi blomster et kurveutseende.

13.

Legg tannkremsdekselet brunt og la det tørke.

14. Legg en liten mengde polymer leire i bunnen av den malte tannkremdekslet, og legg deretter til en liten smuss for å skape utseendet på en blomsterkrukke.

15.

Poke multiflowered og enkeltblomstede ledninger i smuss. Klipp ledninger hvis stenglene er for lange til blomsterkrukken. Legg grønne øye lash klumper som grønne. Separate klumper eller la dem være som de er. Ordne blomster i gryten til din smak.

Dollhouses gir hobbyister muligheten til å eie et hus uten å måtte betale et boliglån. Men som et hus tilbyr dukkehus mange muligheter for å tilpasse det, slik som å legge til elektrisitet, sidespor, maling, tapeter, møbler og tilbehør. Hjemmelagde elementer gir en særegen følelse av ethvert prosjekt. Blomster er en måte å forskjøre et hvilket som helst rom, og å lage dem selv kan være en morsom aktivitet som gir unikhet til et dukkehus.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------