Stilling: ovs0

Hvordan lage DC-3-papirflyet

 

1.

Brett øverste venstre hjørne av et vanlig ark med skriverpapir ned i 45 graders vinkel, slik at papirets øvre kant stikker opp med høyre kant av papiret. Legg brettet godt og åpne det igjen.

2.

Brett øverste høyre hjørne av papiret ned i en 45 grader vinkel, slik at papirets øvre kant stikker opp med venstre kant av papiret. Legg brettet godt og åpne det igjen.

3.

Brett toppkanten av papiret ned mens du bruker skruene som en guide for å klemme på venstre og høyre side av papiret . Øverst på papiret ditt skal nå ligne en trekant med klaff på venstre og høyre side.

4.

Vik venstre klaff av trekanten opp til spissen av trekanten og Fold brettet godt.

5.

Brett den høyre klaffen til trekanten opp til spissen av trekanten og brett brettet godt.

6.

Vik venstre klaff rett ned og skru opp det godt. Fold hele venstre kant av trekanten du nettopp har opprettet i en vinkel, så det er til og med den høyre kanten av samme trekant.

7.

Brett høyre klaff rett ned krøller det godt. Vik hele høyre kant av trekanten du nettopp har opprettet i en vinkel, så det er til og med den venstre kanten av samme trekant.

8.

Vri papiret over og brett den spisse spissen av flyet ned rundt 1/2 tommer.

9.

Vri papiret på nytt. Vik nederkanten av papiret opp slik at den møter de folder du har opprettet. Skru brettet godt begge veier, fukt det med tungen, og fjern forsiktig båndet. Dette papiret vil bli brukt til halen.

10.

Vri papiret over og brett den høyre kanten av vingene til venstre kant av vingene.

< p> 11.

Brett papirstrimmelen du fjernet i trinn 9 i halv for å lage en hale. Tår kortslisser 1 tommers vekk fra haleenden og bøy sidene ned.

12.

Brett vingene på flyet og la vingen være så høy del av vingen. Fold kantene på vingen opp for bedre flykontroll.

13.

Skyv halen under klaffen på toppen av papirflyet.

Douglas DC-3 var den første flyselskapet som kunne tjene penger ved å bære passasjerer alene, og siden etableringen i 1930-tallet har det blitt arbeidshest i luftfartssverdenen. DC-3-papirflyet benytter feller som er gradvis tykkere der vingene går sammen i skroget for å hindre flyvforvridning på vindfulle dager. Flere bretter på forsiden av flyet tjener til å konsentrere tyngdepunktet foran og under vingene, noe som fører til stabil, hang-glider-lignende flytur.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------