Stilling: ovs0

Hvordan lage Custom Letterman Jackets With Patches

 

Opprette brevpapirjakken din

1. Velg din jakke ytre skallduk ved å velge en bestemt struktur for kroppen og en annen tekstur for ermene. at hvis designet inneholder albuepatcher, vil kroppens tekstursteknologi sannsynligvis bli brukt til albuene. Stoffer som tweed, ull og fleece brukes ofte til kroppen, og lær, fleece og ribbe brukes ofte til ermene. < /p>

2.

Velg jakken dins indre fôr ved å velge en komplementær fargekoordinering tilbake til skolens farger. Du kan velge å legge til polstring for varme i jakken din også. Selv om dette trinnet er valgfritt, sikrer jakker med foringsrør et rent, profesjonelt utseende, og foringen skjuler alle røde sømkanter.

3.

Skiss ditt design i skisseskuffen. Legg sømmer for å skille lommer, kontrasthylseinnleggspaneler, stripet veskekrage, ermemuffer eller et taljebånd. En welt er et garn-farget stripemønster som er strikket i bestemte farger, samt angitte bredder og lengder, for eksempel en 2-tommers bredde mansjett. Pass på at du inkluderer plasterplasseringen din på skissen, samt trimmer som en glidelåsfront eller en snap-front-lukning.

4.

Farge skissen som viser stoffet og trim fargevalg. Bruk dine fargede markører og blyanter. Dette vil være din veiledning når du kutter stoffdelene og monterer jakken din.

Opprette Letterman Patch

1.

Tegn ditt tilpassede skolebrev i din sketch pad. Du kan velge å lage din egen skrifttypebrev på mønsterpapiret ditt eller kjøpe en forhåndsdefinert brev skriftstablett.

2.

Legg til en premade iron-on brodert skolelogo, insignier eller emblem til jakken din. Logo-drevne broderte trimmer er utfordrende å duplisere, og det er fordelaktig å kjøpe ferdigstøpte jernjern.

3.

Farge i brevet og emblemene som inneholder skolen eller laget ditt s fargene. For eksempel, skriv brevet ut av chenille i skolens primære farge og lag den med filt i en utfyllende skolefarge. Behold jakkens stofffargeplassering, som ble designet i forrige avsnitt, når du legger farge i bokstavene dine.

4.

Spor skolebrevet på mønsterpapiret. For eksempel, hvis du lager et tofargebrev, må du sørge for at kontrastbunnlagsmønsteret er litt større enn topplags-brevmønsteret. Dette vil sikre at brevet vil ha en kontrastgrense som passer allround. Klipp ut mønstrene dine med papirsaks.

Pin ditt brevmønster på stoffet med rette pinner. Klipp ut med stoffet saks.

6.

p>

Samle brevet ditt i henhold til ditt design. For et tofarget chenille- og følgebrev, spor dine brevmønstre på to ark med dobbeltsidig smelting. Klipp topp- og bunnlaget smeltbart ut med papirsaks. < /p>

7.

Fjern strykejernet til dine smeltes instruksjoner. Normalt vil det kreve en høy bomullsinnstilling. Fjern baksiden og plasser den på baksiden av topplagsbrevet. Stryke på.

8.

Fjern gjenværende bakside. Plasser den på bunnlaget. Gjør din brevman jakke

1.

Kjøpe et premade jakke mønster som ligner på ditt design. Pass på at den også inneholder et innvendig mønster. Selv om du kan lage ditt eget mønster, er et jakemønster utfordrende. Du må sørge for at brystet, ermet og lengden er modifisert for å passe over dine eksisterende klær for å sikre komfort og brukervennlighet.

2.

Spor ditt premade mønster på mønsterpapir. Husk at du vil spore oversikten over mønstrene og endre kopien. Hold originalen for fremtidig referanse. Det er viktig å kopiere glidelås eller snap-front plassering og avstand, hakk, som er markeringer som indikerer stoffets justering under konstruksjon, samt alle sømfradrag til sporing.

p> Endre det spore mønsteret ditt ved å legge til sømmer eller formede innlegg etter ditt design. Sørg for at du legger til hakkene dine og sømmen.

4.

Fest mønsteret til stoffet med dine rette pinner. Se din fargede skisseguide for dine kontraststykkedeler. Klipp ut dine mønstre med din stoffsaks.

5.

Plasser brevet og logoer i henhold til design og vedlegg. Du kan velge å stryke på brevmannen din og logoer eller sy direkte på stoffet med symaskinen din. Det er fordelaktig å legge til bokstaver og logoer på ytre skallet før konstruksjonen for å unngå søm gjennom fôr eller polstring.

6.

Monter jakken din ved å klemme dine ytre skalldeler sammen så vel som din foring. Legg det på kjoleformen og foreta nødvendige endringer før sømmen. Kontroller det ytre skallet og fôrhylsen og midjebåndets lengde.

7.

Marker forsiden av glidelåsen eller snap frontavstanden med skredens skritt direkte på frontpanelene. < /p>

8.

Sett ytre skall og fôr separat. Hvis designen inneholder vinklet lommer, er det viktig å konstruere lommene før du legger på fôrhyllen til kroppen.

9.

Fest skallene sammen med stoffene 'høyre side mot hverandre. Ta med krage og ermemuffer.

10.

Sy sammen skallene. Hold bunnen hem åpen. Vri den innvendig ut og fest ditt taljebånd. Hvis du legger til en glidelås, må du passe på at du bytter symaskinens rettstingfot til glidelåstofffoten din for å fullføre din tilpassede letterman-jakke.

High school varsity og høyskole idrettslag inkorporere brevmann jakker som en del av deres lagklær. Å skape tilpassede brevmanjakker innebærer blanding av forskjellige tekstilstrukturer, for eksempel tweed og lær, samt kombinering av skolefarger og emblemer. Jakken er umiddelbart tilpasset disse endringene; Letterman-jakken er tilpasset individets stil og uttrykk.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------