Stilling: ovs0

Hvordan lage Bouffant Cap

 

1.

Launder, tørk og stryg et stykke 36-tommers bredt stoff rundt tre fjerdedeler av gården lang. Dette enkle trinnet forhindrer at bouffanthetten krympes når du vasker den.

2.

Klipp en sirkel ut av stoffet. For et barn, kutt en 20-tommers sirkel; for en voksen kutte en 24-tommers til 26-tommers sirkel, avhengig av hvor mye hår personen har. Vri kanten av stoffsirkelen en fjerdedel av en tomme og trykk flatt. Vri kanten ytterligere tre fjerdedeler av en tomme og hylle på symaskinen for å lage en lomme gjennom hvilken å strikke elastikken. Legg et gap på ca 1 tommer.

3. Skjær et stykke tre åttende-en-tommers bredt elastikk rundt 24 inches langt. Fest en sikkerhetsnål til den ene enden og trå i elastikken gjennom lommen på utsiden av stoffsirkelen. Prøv hatten på personen som skal bære den og dra den elastiske til den passer godt til personens hode. Sy ender av elastikken sammen, trim endene og fordel kollene jevnt rundt hattenes omkrets. < / p> Bouffant caps brukes av leger, kirurger, sykepleiere og pasienter for å holde medisinske forhold hygieniske ved å hindre at hårfjerninger forurenser området. Å lage en bouffanthette av en behagelig bomull eller et annet lett stoff kan legge til et notat med jubel til klinikker og sykehus. Bomullstoff er et spesielt godt valg fordi det 'puster' og vil være mest behagelig å ha på seg. Bomullsblandinger vil også fungere, men prøv å unngå syntetiske stoffer som polyester.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------