Stilling: ovs0

Hvordan lage Beaded Curtain Tie Backs

 

1.

Kutt fem 12-tommers stykker beading wire og to 6-tommers stykker wire.

2.

Pak en ende av hver av de to 6-tommers trådene rundt splittringen for å starte kvasten.

3.

Skru en krympestrøm på begge leddene sammen og over endene av ledningen ved siden av splittringen. Kram med krympetangen.

4.

Stram perler på ledningene. Bruk en kombinasjon av dekorative perler og frøperler. String perler nesten til enden og avslutt med å glide på en krympe perle, deretter din siste perle.

5.

Vri ledningen rundt den endelige perlen, før den tilbake gjennom krympen perle og krympe med krympeverktøyet. Skru av eventuell overflødig ledning med wire cutters. Legg til side denne dusken.

6. Bend en ende av hver av de fem lengre trådstykkene over en 1-tommers eller større metallring. Bruk nålenes tang for å bøye ledningene trygt rundt ringen. Vri kabelen tett flere ganger rundt seg selv for å sikre den. Slip en stor perle over alle fem ledninger og over den snoet ledningen.

7.

Strikk perler separat på de fem ledningene. Bruk en kombinasjon av frøperler og små tre-, metall-, glass- eller keramiske perler. String perler til 6 inches fra enden av ledningene.

8.

Fest kvastet til slipset ditt ved å glide splittringen over alle fem leddene. Fortsett beading ledningene individuelt til du når 2 tommer fra enden av ledningene.

9.

Trekk endene på alle ledningene gjennom en stor perle. Fest trådenderne rundt en annen 1-tommers eller større metallring og vri på en sikker måte. Kutt overflødig ledning med wire cutters og skyv den store perlen ned for å dekke den innpakket ledningen.

Tips og advarsler

  • Bruk kraftig ledning for tyngre gardiner.
  • Slip dusjen for et mer strømlinet utseende.
  • Små tilbehør kan løfte et roms innredning fra vanlig til pynt. En gardins slipsrygger la solen skinne inn, men de accentrer også gardinen selv. Beaded tie backs er enkle å lage deg selv. Materialene koster noen få dollar på en håndverksbutikk, men vil se ut som et tilpasset tilbehør satt sammen av en dekoratør. Velg perler i farger for å komplettere draperiet stoffet, eller i tre eller metalliske toner.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------