Stilling: ovs0

Hvordan kan jeg finne håndverk for barn?

 

1.

Surf på Internett. Bruk søkeord som 'barnevitenskap' eller avgrense søket ditt for å være mer spesifikt. Hvis du vil at barna skal gjøre ting ut av resirkulerte gjenstander du har, kan du søke 'resirkulert barnevogn'. Vær enda mer spesifikk: Hvis du vil lage noe ut av eggekartonger, søk 'egg kartong håndverk.' Hvis du vil ha et gruppeprosjekt, kan du søke på 'gruppebarnhåndverk' eller 'bursdagsfestivaler'.

2.

Sjekk ditt lokale bibliotek. Se etter bøker på barn 'håndverk eller magasiner som tilbyr håndverksprosjekter. Barnas magasiner inneholder ofte instruksjoner for håndverk som barn kan gjøre med minimal voksenoppsyn. Andre gode kilder er magasiner rettet mot familier, foreldre og / eller de som er hjemme skole.

3.

Ta en tur til en håndverksbutikk hvor du finner håndverkssett som inneholder alt nødvendige forsyninger for å fullføre et bestemt prosjekt, og ofte vil de også omfatte gratis håndbøker. Også, håndverk butikker noen ganger tilbyr håndverk klasser for barn ledsaget av en forelder.

4.

Registrer deg for en månedlig håndverk klubb. Dette er gøy fordi det dobler som en overraskelsespakke. Hver måned kommer et sett i posten med alt ditt barn trenger for å fullføre et prosjekt. Dette kan være litt dyrere, men hvis du vil at alt er planlagt, pakket og organisert for deg, er det verdt å se på.

5.

Sjekk ut tilbud fra fellesskap . De fleste tilbyr foreldre-barn klasser for de aller unge, og mer spesialiserte håndverk tilbud for eldre barn. Hvis barnet ditt er interessert i et bestemt håndverk, som scrapbooking, strikking, smykker å lage eller male, er det sjanse for at det er klasser tilgjengelig for disse og andre spesielle interesser håndverk.

La barna bruke fantasiene sine. Gi dem med grunnleggende håndverk forsyninger: lim, tape, byggepapir, saks, klistremerker, glitter, markører, Wiggly øyne, garn, følte osv., og se hva de kommer opp på egenhånd.

Tips og advarsler

  • Ha et grunnleggende håndverkssett når du kommer over dem i blader.
  • Ta en tur til et kunst og håndverk rettferdig for å se hvilke typer prosjekter du interesserer deg for. c rn.
  • Du kan være på utkikk etter et håndverksprosjekt for barna på en regnfull dag eller et prosjekt for en gruppe barn på en bursdagsfest eller i klasserom. Kanskje du vil ta barna med deg et annet sted å ta del i et håndverk, forlate tilbudslisten og rotet til noen andre. Uansett hvilken håndverksstil du har, er det ressurser for å finne håndverksprosjekter du og barna dine vil nyte.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------