Stilling: ovs0

Hvordan hekle en halterbikini

 

Lag bikini-kopper

1.

Kjede 15. For rad en - høyre side - hekle en enkelt hekle (SC) i andre kjede fra kroken, deretter en SC i hver kjede til siste kjede. Hekle tre SC i den siste kjeden. Merk siste SC som midtpunkt SC, og lag deretter to SC i samme kjede. Ikke slå på jobb. Arbeide på motsatt side av kjeden, arbeid en SC i hver gjenværende sløyfe til enden av kjeden. Slå på arbeidet til 31 SC.

2.

Kjede en for rad to, sett en lm i hver lm til slutten av raden. Slå på arbeidet.

3.

Lag en kjede på rad tre, arbeid ett lm i hver lm til midten SC. Gjør fem SC i midten SC - se Tips for større koppestørrelser - og ett SC i hver SC til slutten av raden. Slå på arbeid.

4.

Kjør en for rad fire, og gjør deretter ett SC i hver SC til slutten av raden. Slå på arbeid.

5.

Kjett en for rad fem. Lag en SC i hver fm til midten SC. Hekle tre fm i midten av SC, deretter en fm i hver fm til enden av raden. Vend arb. Gjenta de siste fire rader fire ganger. Gjenta rad to en gang. - se Tips for stingtelling for større koppestørrelser.

Hekle en SC i hver av de neste tre SC for rad 10. Gjenta denne instruksjonen til den siste SC se Tips for større koppestørrelser: Kjede ett, hopp over neste SC, mak e en SC i hver av de neste to SC. Hekle en SC i hver av de siste tre SC. Slå på arbeid.

7.

Kjett en på rad 11, hekle en SC i første SC. Gjenta denne instruksjonen til de siste tre SC: hekle fem doble hekle (DC) i neste kjede ett mellomrom, deretter en SC i neste kjede ett mellomrom. Hekle en SC i hver av de siste tre SC. Fest av. Koble til kopper og lage tilbake slips.

1.

Kjede 95. Med feil side av arbeidet mot deg, gjør 28- -Se Tips for større koppestørrelser - SC jevnt over bunnen av en kopp. Kjede fire, gjenta dette trinnet for andre kopp. Kjede 96. Slå på arbeid.

Legg glidstrikk - rad to - i andre kjede fra krok, deretter en glidesting i hver av de neste 94 kjettingene. Hekle en SC i hver av de neste 28 SC. Gjør ett SC i hver av de neste fire kjedesøm og en SC i hver av de neste 28 SC. Hekle en glidesting i hver av de neste 95 kjedene. Fest av.

3.

Med høyre side mot deg, sett med garn med glidesting øverst på koppen i midten av fem SC-gruppen. Kjede 106. Vri og lag en glidesting i andre kjede fra kroken din og en glidesting i hver kjede til kjettingens ende. Fest av. Gjenta for gjenværende kopp. Vevløs ender med tapestrynål.

Tips og advarsler

 • Mål for dette prosjektet er 24 SC med 28 rader er lik fire tommer.
 • Instruksjoner er gitt for en A-størrelse bh-kopp. For å hekle en B-kopp, kjede 16. For en C-kop, kjede 20.
 • Lag 33 SC for B-cup og 41 SC for C-kopp.
 • Rad tre: Gjør fem SC
 • Raderer seks til ni: Gjenta de siste fire radene fem ganger mer for B-koppen og seks ganger mer for C-cupen. På slutten av rad ni, bør du ha 69 SC for både B og C kopper.
 • Rute 10: Ett SC i hver av de neste fire SC for både B og C kopper. Instruksjon gjenta til de to siste SC for både B og C kopper. Lag en SC i hver av de to siste SC for både B og C kopper.
 • Rute 11: Kjede en og lage en SC i hver av de to første SC for både B og C kopper. Instruksjon gjenta til de siste fire SC for både B og C kopper og lag en SC i hver av de siste fire SC for både B og C kopper.
 • For å bli med kopper og lagre bånd, kjede 95. Hekle 28 SC for B-cup jevnt over bunnen av hver kopp. Hekle 30 SC for C-cup jevnt over bunnen av hver kopp.
 • For andre rad, lag en SC i hver av de neste 28 SC for B-koppene. Lag ett SC i hver av de neste 30 SC for C cup. Kjede fire, lag en SC i hver av de neste 28 SC for B-koppen. Gjør ett SC i hver av de neste 30 SC.
 • Du kan stoppe i hvilken som helst butikk og kjøpe en bikini halter topp - eller du kan lage en. Denne halterbikini bruker to grunnleggende heklesømmer sammen med glidesting for nakke og bånd. Du bør føle deg komfortabel med disse sømene, så vel som å lage flere sømmer i en søm i en tidligere rad. Dette prosjektet fungerer raskt, slik at du kan fullføre i tide til den kommende strandsesongen, og er basert på en A-kopp. Se Tips-delen for stingtall for alle trinnene for større koppestørrelser.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------