Stilling: ovs0

Hvordan dekorere hjemmelagde trekors

 

Religiøs refleksjon

Legg inn trekorset ditt i bakken eller i en skrue i verkstedet ditt, slik at du kan jobbe i runden uten å måtte håndtere korset eller materialer .

2.

Ta enden av en lengde av vinranken eller taggtråd. Lengden på materialet varierer avhengig av kryssets størrelse. Begynn med 4 meter materiale for et mellomstort kors og legg til eller kutt med wire cutters etter behov.

3.

Fest vinranken eller ledningen til bunnen av korset ved å bruke tunge stifter. Bruk en stiftpistol til å koble materialet til trekrysset.

Bruk tunge hansker til å håndtere ledningen (eller hanskene for vinranker) og vikle materialet rundt rette oppadgående del av korset.

5.

Flytt materialet tilbake og til venstre og høyre for krysset for å vikle armene. Dette vil gjøre midtpunktet på korset litt tykkere og legge til mer interesse for stykket.

6.

Ta slutt på materialet til midtpunktet av korset og

Sprøyt krysset med et klart lakk for å gjøre stykket vanntett og ytterligere sikre det vedlagte materialet.

Musserende hyllest

1.

Lakk trekrysset med en lett trefarge eller hvit ugjennomsiktig utendørs maling med en middels stor børste. Tillat å tørke.

2.

Varm opp varm limpistolen og fjern limstiften. Bruk tett lim for å få det beste resultatet.

3. Bland porselen av glassrundstykker for å bruke et ikke-planlagt mønster eller del glassplater etter farge hvis du legger til spesifikk detaljer.

4.

Start på toppen av korset, plasser glassrundene, flat side ned på korset. Fullfør en del som du vil, før du limer på plass.

5. Bruk det varme limet til å legge en limp på limets flate side og trykk godt på korset . Fortsett å plassere glasset tett sammen for å dekke trekrysset.

6. Bruk glass på begge sider av korset til bruk i midten av en hage eller foran et hus

Påfør en klar silikon caulk rundt glassrundene for å sikre og beskytte prosjektet hvis du planlegger å forlate det utendørs året rundt.

Tips og advarsler

  • Se alle utendørs trekryss med et klart værbestandig tetningsmiddel.
  • Kontroller alltid etikettene for maling og tetningsmasse for å sikre at de er værbestandige når du bruker trekryssene dine utendørs.
  • Kryss kan være både et dekorativt element og en måte å vise din tro på. Mange bruker også trekryss for å minne et familiemedlem etter døden. Å dekorere et trekors for en hage eller annen utendørs visning betyr å legge til et personlig preg på et tradisjonelt ikon. Som kunstnerisk prosjekt eller måte å ære en elsket, kan dekorere et trekors være en helbredende måte å uttrykke deg selv på.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------