Stilling: ovs0

Hvordan bygge ting ut av tre

 

1.

Bestem hva du vil bygge, og utarbeide noen grunnleggende planer for å bestemme hvor mye og hvilken type tømmer du trenger, så vel som verktøyene som er involvert i prosjektet. Du kan også kjøpe forhåndsdefinerte planer som gir trinnvise instruksjoner for ulike prosjekter.

2.

Klipp tømmeret i den størrelsen og formen du vil bruke med hånd eller strøm sager. Mål og merk treet ditt med et målebånd og blyant slik at du vet nøyaktig hvor du skal kutte for å få med brikkene som skal fungere for prosjektet ditt. Ikke begynn å kutte uten først å feste skogen, fordi hvis treet glir mens du kutter det, kan du gjøre feil kutt og må begynne igjen.

3.

Sand Du kan velge mellom flere typer slipemaskiner som gjør treet jevnt og gir ut konsistens og naturlige farger. Prøv en håndsanderskytter til mindre prosjekter eller en kraftsander for prosjekter som har mye flatt overtrekk. grovt sandpapir for å starte, og arbeid deg ned til finere grit sandpapers for et jevnt, rent utseende.

Bruk skruer, negler og stifter til å feste dine treverk. Skruer og negler kommer i forskjellige størrelser og typer, avhengig av deres tilsiktede bruk. Skruer kan brukes til å koble treverk med en skrutrekker eller en elektrisk eller batteridrevet bor. Nails skal kjøres inn med en hammer. treet og pleide å støte på ulike stykker. Bruk tre lim samt skruer og negler for ytterligere å øke styrken på din bundet kake ces.

5.

Legg dekorative design ved hjelp av en brenner eller en ruter. Vedbrennere kan brukes til å inkludere skisser og design i skogen, mens rutere brukes til å kutte ruller eller skråkant.

Å gjøre ting ut av tre er relativt enkelt når du får noen grunnleggende verktøy og litt kunnskap med trebearbeiding. Flere online woodworking fora og råd nettsteder går i dybden på bestemte prosjekter som enkelt kan navigere. Noen felleskolleger tilbyr også innledende trebearbeidingskurs som kan hjelpe deg med å komme i gang. Å gjøre ting ut av trevirke kan være et tilfredsstillende venture når du fullfører prosjektet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------