Stilling: ovs0

Hvordan bygge månesko

 

1.

Plasser melkekassene åpne ender opp på et bord vekk fra forstyrrelser. Husk at du vil bruke et veldig sterkt klebemiddel. Hold dette området rent og vekk fra alt som smeltemassen kan komme i kontakt med.

2.

Klipp elastikken i strimler lenge nok til å dekke hele åpningen av hver melk kasse.

3. Bruk smelteklæbemidlet til å lim disse elastikkbåndene til hver melkekasse. Pass på å dekke hele åpningen. La det tørke helt.

4. Legg hver melkekasse på gummiplaten og kutt gummien langs kanten av kasser.

5.

Lim bitene av gummi til bunnen (ikke den elastiske siden) av hver kasse. Dette kommer til å gi friksjon når du hopper rundt. La det tørke helt.

6. Legg en fot på elastikken og test styrken ved å påføre trykk. Hvis det kan støtte vekten, fortsett til Trinn 7. Hvis ikke, bruk flere elastiske bånd til du kan stå på melkekassene og sprette uten elastisk bryte.

7.

Tre i to velcro stropper gjennom de naturlige hullene i hver melkekasse.

8.

Med sko på, legg foten på elastikken i en av melkekassene og fest velcro stroppene . Pass på at en stropp går rundt tærne, og en på toppen av foten nær ankelen din. Du må kanskje plassere velcro stroppene for å finne den beste komforten og snugness. Gjenta med den andre foten på den andre melkekassen.

9.

Lim midt på hver velcro-stropp til melkekassene. Forsikre deg om at du fortsatt vil kunne bøye skoene dine inn i elastisk side av melkekassene når limen har tørket. Liming av stroppene er bare for å gi mer sikkerhet og komfort mens du hopper rundt. La limet tørke helt.

10.

Fest hver fot (med sko på) til den elastiske siden av hver kasse. Deretter forsiktig, stå opp. Sørg for at du er med noen som kan støtte deg hvis du faller.

11.

Test leketøyet en gang til ved å hoppe.

Tips og Advarsler

 • Lengden på elastikken du trenger, avhenger av hvor mye vekt du legger på dem. Alltid overshoot; for eksempel hvis du tror at du trenger 10 meter, kjøp 20. Du kan aldri bruke for mye elastisk.
 • Hvis du fortsetter å legge elastikk og det fortsatt ikke vil støtte vekten din, kan du prøve å trisse elastikken gjennom melkekassen og lim deretter hver ende sammen i en løkke. Pass på at sløyferne er stramme.
 • Det samme rådet gjelder for kardborrbandene. Det er ingen sett regel for hvor lenge de må være; når føttene er i skoene, må stroppene festes tett rundt dem.
 • Hvis du finner ut at du glir i det hele tatt mens du har på seg Måneskoene, kan du prøve å trille borrelåsene under dine sneakers mer støtte. Ikke prøv å leke med Måneskoene hvis du ikke er helt tettsittende i dem.
 • Kontroller at melkekassene er sterke nok til å støtte vekten. Målingene som tilbys kan endres avhengig av størrelsen og vekten av personen som bærer dem. Husk at du skal bære disse melkekassene som sko, så mål ikke for stor og h eavy, men heller ikke så liten at du ikke kan hoppe i dem.
 • Altid arbeide i et godt ventilert område ved bruk av varmt lim.
 • Moon Shoes, et registrert varemerke for Nickelodeon, slo markedet på 1990-tallet og ble annonsert som trampoliner for føttene. Edmund Scientific produserer for tiden et lignende leketøy produkt kalt 'Anti-Gravity Boots.' Disse lekene gjør det vanligvis ikke mulig å hoppe mye høyere enn du normalt kunne, men de gir en hoppende følelse, og kan gi en god trening mens du hjelper barnets balanse og koordinering. Du kan lage en enkel versjon av denne klassiske leken hjemme.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------