Stilling: ovs0

Hvordan bruke Drill Doctor

 

1.

Sett den stumpe enden av borekronen inn i Drill Doctor-chucken. Trekk chucken slik at brikkene vil glide inn og ut uten å vri.

2.

Hold inne justeringsportknappen på Drill Doctor. Sett chucken inn i justeringsporten. Skyv borekronen fremover til den berører borestoppet. Løsne innstillingsportknappen og stram chuckknappen.

3.

Fjern chucken fra justeringsporten. Trekk chucken rundt borkronen for å sikre at borkronen er sikker i chucken.

4.

Slå på Drill Doctor. Sett chucken inn i skjæreporten. Rotér chucken i et jevnt antall halvt omdreininger til biten er skarp.

5.

Fjern chucken fra boredoktoren. Løsne chucken og fjern den skarpe delen fra bitholderen.

Tips og advarsler

  • De fleste Drill Doctor-modeller vil skarpe biter fra 3 / 32- tommer til 1/2-tommers. En 3/32-tommers bit vil kreve 2-4 halv omdreininger for å skjerpe biten, en 1/8-tommers bit vil kreve 4-6 halvt omdreininger og en 3/8-tommers bit kan kreve 16-20 halv omganger. < / li>
  • Ved bruk av kraftverktøy må du alltid bruke passende sikkerhetsutstyr, inkludert sikkerhetsbriller.
  • Drill Doctor er en slipemekanisme utviklet for sliping av borekroner. Det finnes noen modeller av Drill Doctor, fra en enkelvinkelspisser for vri-borebiter til mer allsidige modeller som grener i forskjellige vinkler (basert på typen av bit) og har muligheten til å miste større diameterbiter. De høyere endemodellene kan skarpere en rekke biter, inkludert kobolt, høyhastighets stål, karbid, titanbelagt og murverkbit.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------