Stilling: ovs0

Hvordan å grave egg

 

Hvordan graver egg

1. Bruk kyllingegg, hvis du er nybegynner, siden de ikke er så dyre som mer eksotiske egg. Du kan også skjære strudsegg, som er den største; emu egg, som er mørke; eller rhea, and, eller andre fargerike egg. Gjør en stor innvirkning ved å skjære ut små fugleegg, som kan kreve et forstørrelsesglass. Vurder å prøve ferske ranch egg; Noen tror at de har tykkere skall enn egg produsert av høner avlet for å legge produksjonsegg.

2. Rengjør rå egg grundig med såpe og vann. Lag et hull i begge ender med en stor nål, noe som gjør hullet i den store enden av egget med en kvart i diameter. Sett nålen gjennom det store hullet og pierce eggeplommen. Hold egget over en bolle og blås veldig hardt på det lille hullet for å gjøre innholdet evakuert i bollen. Skyll innsiden av egget med vann og la det tørke.

3. Bruk en blyant for å tegne et design for å grave på egget ditt. Velg noe enkelt og håndterbart for din første innsats. Prøv et bilde som ser bra ut uten mye detaljering eller skygge, for eksempel et navn. Fremover til mer kompliserte design som dine ferdigheter forbedres. Kjøp et 'egg markør' verktøy for under $100, som vil hjelpe deg med å nøyaktig merke rister, spiraler og andre mønstre på ulike størrelser egg.

Bruk høyt -speed roterende verktøy eller tannlegenes bore for å grave egget ditt. Legg egget på en skumpute eller hold det i hånden mens du jobber. Bruk en kirurgisk maske og øyevern. Øv med dine borkroner på knuste eggstykker shell for å lære hva de kan gjøre. Prøv å lage linjer, deprimerte områder, teksturer og kutt gjennom skallet. Arbeid på å perfeksjonere teknikken din og gå videre til mer kompliserte mønstre.

p> Bruk en polyuretan spray med UV-beskyttelse for å forsegle det ferdige egget ditt. Velg mellom flat, satin eller blank overflate. Bruk flat hvis du liker det naturlige utseendet på egget ditt. Spray den med en satinfinish gir egget ditt litt mer Glatt spray på egget ditt gir et veldig ferdig utseende. Vis din skapelse på et eggring, i en eggkopp eller i et annet kratert stativ.

Tips og advarsler

  • Noen egg, som emuegg, har fargelag som kan brukes i ditt design.
  • Gåsegg har et rykte for å være tynt og lett brytbart.
  • Vis ditt ferdige egg i et glass eller et plexiglas-etui laget for å vise golfboll, baseball eller softball for å beskytte den mot støv og skade.
  • Et vakkert gravert, etset eller utskåret egg virker magisk og fortryllende. Bruke et elektrisk roterende verktøy er den vanligste og mest praktiske måten å grave et egg på. Andre måter et egg kan bli gravert på, er med en laser maskin, som koster så mye som en bil, eller med voks og syre, noe som gir et mer primitivt utseende. Disse metodene er ikke dekket her. Kunstnerisk utskårne egg gjør unike gaver og kan selge for opptil $100 hver.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------