Stilling: ovs0

Hvordan å flette typer lanyard

 

Boksesøm

1.

Kutt to lengder av plastkrok omtrent to ganger lengden på brukerens arm. Den totale lengden på lanyardet skal være proporsjonal med barnet hvem gjør lanyard. Således vil et høyt barn med lange armer ha proporsjonalt lengre lengder enn et antagelig yngre og kortere barn.

2.

Brett en av trådene i halv Hvis du har gjort dette på riktig måte, vil to løkker omringe fingeren din. Dette vil omtrentlig likne korsbåndene i veving.

3.

p>

Trekk den andre strengen under begge leddene som er viklet rundt fingeren din. Denne strengen skal være i riktig vinkel mot ledningene på fingeren. Fortsett å trekke den gjennom til du har nådd midten av den andre strengen.

4. Ta den høyre enden av den andre strengen i høyre hånd, og veiv den over den første sløyfen (på høyre side av fingeren) og under den andre sløyfen (på venstre s IDE). Ta venstre ende av den andre strengen i høyre hånd, og veiv den over den første sløyfen (på venstre side av fingeren) og under den andre sløyfen (på høyre side). Denne prosessen fullfører din første startsting.

Hvis du ser på dette fra toppen, bør den andre strengen lage en 'Z' -form.

5.

Hold nøkkelen i din høyre hånd, med alle leddene som faller naturlig til den siden de kommer fra. Du bør ha en toppstreng, en bunnstreng, en venstre streng og en rett streng.

Kryss toppstrengen over startsting du jobbet i forrige trinn. Gjør det samme med bunnstrengen. Disse krysset trådene kommer til å danne kanten av din neste søm.

6.

Ta den venstre strengen, og vev den over og under de strengene du nettopp krysset over. Gjør det samme med den rette strengen. Trekk strengene for å stramme ledningen. Denne prosessen danner din første virkelige søm.

7.

Gjenta denne søm til lanyard har nådd ønsket lengde.

8.

< p> Gjør den endelige sømmen, men ikke stram strengene. Ta en streng med høyre hånd og veve den under nærmeste sløyfe i den endelige sømmen som har samme farge. Fortsett å gjøre dette til alle fire trådene er vevd under de nærmeste sløyfer av samme farge. Trim de resterende trådene til ønsket lengde.

Barrel Stitch

1.

Gjentar trinn 1 til og med 4 som vist ovenfor.

Ta den venstre strengen og trekk den over diagonalt slik at den ligger mellom toppstrengen og høyre strenger. Trekk til høyre Strengen tverr diagonalt slik at den ligger mellom bunnstrengen og den venstre strengen.

3.

Vev bunnstrengen slik at den kommer opp mellom toppstrengen og venstre- håndstreng. Vev toppstrengen slik at den kommer opp mellom bunnstrengen og den høyre strengen.

4.

Gjenta trinn 2 og 3 til lanyard har nådd ønsket lengde.

5.

Lag din endelige søm, men ikke ' Ikke stram strengene. Ta opp en streng med høyre hånd og veve den under nærmeste sløyfe i den endelige sømmen som har samme farge. Fortsett å gjøre dette til alle fire trådene er vevd under de nærmeste løkkene i samme farge. Trim de resterende strengene til ønsket lengde.

Tips og advarsler

  • Ikke la trådene dine vri, eller stingene dine vil ikke ligge flatt. < / li>
  • Ta deg tid til å stramme hver knute for å produsere kvalitet, selv arbeid.
  • Håndverket av å lage lanyards (også kalt scoubidou eller gimp) begynte i Frankrike på 1950-tallet og ble raskt en verdensomspennende kjepp. Ikke bare har det blitt en klassisk stift på leirer og i skolegårder; Det praktiseres også av folk som trenger stilige ledninger for å holde sine arbeids-ID-merker. Å vite to eller tre grunnleggende masker gir deg et sterkt grunnlag for å utvide lanyardrepertoaret.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------