Stilling: ovs0

Hvordan å bore i porselen plater, klokke ansikter etc.

 

1.

Lag et lite merke i midten av porselenplaten med markøren. Dette vil sentre klokkehendene på porselenplaten. Merket er boreveiledningen.

2.

Sett på sikkerhetsbriller og sett inn en borekrone i borehastigheten. Bruk en diamant-tippet borekrone for å få de beste resultatene. Porselen har forskjellige grader av hardhet, avhengig av hvordan det ble laget. En diamantboring holder porselen fra chipping eller breaking så enkelt. For noen porselen kan en karbidbit fungere. Men som porselenets hardhet kan være ukjent, bruk den diamant-tippede borkronen.

3.

Bør sakte inn i midten av platen på merket du har laget. Boring med langsom, jevn hastighet er viktig. For eksempel er en 1/2 tommers borekrone optimal ved 800 rpm for porselen, og en 1-tommers borekrone brukes best til 500 rpm. Ikke bruk riper på boret mens platen kan bryte.

4.

Sprøyt platen og bor med vann for smøring. Gjør dette ofte mens du borer for å redusere varme og friksjon.

Tips og advarsler

 • Trinn 3 og 4 bør gjøres sammen. Under boreprosessen skal vann legges til.
 • En grunne brett med vann kan brukes som en alternativ smørekilde. Eller du kan danne en liten leiredamme ved hjelp av modelleringsleir flere inches rundt boret og hold det fylt med vann mens du borer. Hvis boret blir varmt mens du bruker sprøytemetoden, bytt til skuffen eller lermetoden.
 • Sørg for å bruke øyevernutstyr.
 • Borekronen og i nærheten av borehullet kan være varmt hvis borehastigheten var for rask eller ikke nok smøring ble brukt.
 • Hvis boreren har en strømledning, må du sørge for at pluggene ikke kommer fra det vannet du bruker til prosjektet. < / li> Porselen er en keramikk, ofte referert til som Kina. Porselen er et hardt materiale, vanligvis laget av to typer feldspar - et kvarts. Denne blandingen er avfyret og skaper et ikke-porøst glass som er ekstremt hardt, men sprøtt. Ulike ingredienser gjør forskjellige typer porselen, inkludert bein Kina. Porselen plater kan omdannes til klokker ved å bore et hull i porselen platen og legge til en klokke mekanisme. Det tar tålmodighet og en hard borekrone.

  ----------------------------------
  Forholde Artikkelen:
  ----------------------------------