Stilling: ovs0

Housewarming Craft Gaver

  Housewarming gaver kan være dyrt. Hvis du er på utkikk etter et billig og gjennomtenkt alternativ, gjør du en gavegave. Besøk din lokale håndverksbutikk for å kjøpe rekvisita og komme med ideer. Enten du er velkommen til en ny nabo til nabolaget eller gratulerer en kjærlighet en på et nytt hjem, kan husholdningsartikler være både gjennomtenkte og nyttige.

Stearinlys

Lag et lyssett. Nytt hus leietakere noen ganger ikke De har nok belysning til huset, spesielt hvis de nylig har flyttet fra en leilighet. Lys kan plasseres i soverom, bad eller spisestue som ornamenter, så hjemmelagde lys er både en dekorativ og praktisk gave. Lysene er enkle og rimelige å lage. De fleste håndverksbutikker selger stearinlys. Legg til duftende olje for å lage duftende stearinlys.

Gavekurv

Gavekurver gir deg mulighet til å gi et utvalg av gaver. Mens hjemmelagede dessertvarer som kaker, kaker og brød ofte er inkludert, kan du også inkludere ikke-matvarer. Ta med favorittdisplayene dine slik at mottakerne kan nyte filmkvelder i sitt nye hus. Hvis du kjenner personen godt, personliggjøre gavekurven ved å inkludere noen av favorittelementene sine. Hvis du ikke kjenner person m ell og sliter med å komme opp med varer til kurven, lage en tema gavekurv, for eksempel en for et dekorativt bad. Inkluder fine såper, lotioner og kroppsprayer.

Magneter

Magneter er en annen billig gaveide som lar deg bli kreativ. For å lage en magnet, kjøp en magnetbase eller magnetbånd fra en håndverksbutikk og lim deretter et bilde, stoff eller dekorative sjarm på den ikke-magnetiske siden. Tilpass gaven ved å bruke gamle gruppebilder eller bilder av innsiden vitser. Din hjemmelagde magnet kan brukes til sitt nye kjøleskap.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------