Stilling: ovs0

Hekle Trim Instruksjoner

 

1.

Mål kanten på håndkleet eller annet prosjekt du ønsker å pynte med hekletrim.

2.

Kjede 10, legger til flere kjeder om nødvendig for å møte målingen av prosjektets kant. Etter at du har laget nok kjeder for å passe prosjektets kant, kjett en til. Dette er din svingkjede.

3. < / p>

Enkelt hekle i hver kjede, kjett en og sving. For den andre raden, hekles enkelt hekle i hver søm, kjede en, sving. For tredje rad hekles enkelt hekle i tre masker, kjede tre, glidesting i Gjenta dette mønsteret til du kommer til enden av raden.

4.

Klipp hekletråd og slutt, vev endene i kantene. Bruk nål og tråd, hånd sy crochet kant til prosjektet ditt.

Tips og advarsler

  • Før hånd sy crochet kanten til sengetøy, spray det med stivelse og stryke det for et skarpere utseende. For en bredere kanting kan det legges flere rader med enkelt hekle før den endelige picotraden.
  • En heklet kant kan legge til et koordinert utseende til sengetøy, inkludert håndklær, putevar og servietter. Denne enkle picotsting trimmer legger til en feminin og lacy, men likevel ryddig, utseende og kan bli opparbeidet raskt. Det kreves grunnleggende kunnskap om kjeden og enkle heklesøm før du prøver dette prosjektet. Etter at kantingen er ferdig, blir den syet til prosjektet ditt.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------