Stilling: ovs0

Håndlaget håndverk med champagnebriller

  Champagnebriller betegner ofte en spesiell anledning, en festlig atmosfære og en feiringstid, noe som gjør dem til en passende dekorasjon, souvenir eller festfavør for et arrangement som et forlovelsesfest, bryllup, bursdagsfest eller til og med et stilig cocktailparty. Det er mange måter å bruke champagne briller kreativt, så vær ikke redd for å eksperimentere og komme med dine egne ideer.

Gel Candles

Gellys i champagne eller annet cocktailglas er morsomt og lett å lage og er egnet som en begivenhetssouvenir eller en begivenhetsfest. Gellyspakker er tilgjengelig på håndverkskort i mange farger og dufter. Gellys kan også helles i glass som allerede er dekorert på andre måter.

Glass Charms

Vin glass sjarm må ikke være for vin. Vanligvis brukt på fester, slik at gjestene kan identifisere og holde oversikt over sitt eget glass, de er også en mulig gave eller festfavør. Bruk smykker wire fra en håndverk forsyning butikk og perler, kjøpte sjarm eller pendants for å lage små, dangly sjarm som loop rundt stilken av champagne glass. Bruk en krok og sløyfe for å feste sløyfen rundt stammen slik at de kan fjernes og gjenbrukes.

Etsning

Glass-etsing er mye lettere enn det kan høres ut. Kjøp et sett som inneholder stenciler og alt materiale du trenger for å gjøre prosjektet så raskt og enkelt som mulig. Du kan etse et mønster rundt toppen av et champagneglass, et bilde på siden eller til og med initialer eller et navn.

Dekaler og maleri

Du kan male dine egne motiver på et champagneglass med akrylmaling. Malingen må ikke være vannbasert, eller den kommer av så snart glasset blir vått. Hvis du ikke er komfortabel eller ikke har tid til å male din design frihånd, bruk en stencil. Du kan også velge å kjøpe rub-on-dekaler. Disse dekaler er veldig enkle å bruke, fordi du bare plasserer dem på glasset og gni dem med et håndtak for å overføre bildet.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------