Stilling: ovs0

Candy Bar Wrapper Crafts

  Det er få situasjoner som gir deg muligheten til å spise både godteri og resirkulering samtidig. En av disse situasjonene er bruken av candy wrappers som håndverk prosjekter. Visse tider av året, som Valentinsdag, jul og Halloween, fører til at hundrevis av wrappers blir kastet bort. Disse wrappers kan i stedet brukes av smarte foreldre og lærere til å lage kunstprosjekter. Prøv så godt du kan for å rengjør pakkene før du bruker det hvis du planlegger å holde kunsten i lengre tid.

Chocolate Pollock

En håndverk ide er å lage en candy wrapper college i stil med Jackson Pollock. Du trenger litt sjokolade -brun akrylmaling, et ark med papir eller hvitt trestøtte, og noen godisemballasje. Lim innpakningene over hele bakgrunnen i forskjellige stillinger. Du kan også legge inn pakkene på toppen av hverandre. Etter at limet har tørket, splatter du maling på pakkene, men du ønsker det. Prosjektet ser bra ut til å spise på slutten.

Candy Wrapper Purse

Det finnes flere metoder for å lage en candy wrapper veske. Den enkleste metoden innebærer å bruke Modge Podge lim blandet med vann) for å sette på godteri ppers til en gammel veske. Dekk vesken fra topp til bunn og la den tørke. En mer innviklet metode innebærer å skape vesken fra bunnen av. Bruk pakkene til å lage 'lenker' som kan limes eller syes sammen (Se Resources). Innpakningene kan dekkes i tydelig tape for å gjøre dem mindre utsatt for flekker. Du kan bruke wrappers fra samme type candy for å gi det et svart-hvitt utseende, eller bland og matche for en morsom 'konfetti' -design.

Metalliske gaver

Candy bar wrappers kan brukes til å forbedre enkle gaver. Fest en kopp sjokolade til Valentinsdag i rød metallfolie fra en Valentine 's-themed candy. Ta en vanlig plastrosa og dekk den i folie fra et gull eller rødt candy wrapper. Selv om det kan ta mye godteri, er det engang å pakke en gaveeske i metallisk candy wrappers en måte å gjøre gaven ser ekstra spesiell ut. Behold candy wrappers når det er mulig, fordi du aldri vet når du vil kunne bruke dem i et prosjekt.

Lag ditt eget

Personlige og selvfremstillede godteripakker har blitt en stor suksess på bryllup, bar mitzvahs og andre parter. Bare å ta på wrapper av en eksisterende candy bar gir deg fullstendig kunstnerisk frihet. Mens noen mennesker bestiller disse tilpassede designene fra Internett, kan du lage din egen ved å skrive ut et design på vanlig eller farget papir. Fjern det ytre godisbarnet fra candy du ønsker å bruke. Mål dimensjonene og bruk datamaskinen eller din egen håndlagde design for en skreddersydd oppretting. Fest omslaget rundt candy ved å limke eller tape det til seg selv.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------