Stilling: ovs0

Bruk filterpapir

  Filterpapir er en enhet som brukes til å skille faste partikler fra væske og luft. Den vanligste typen filterpapir som finnes i hjemmet er kaffefilteret. Disse billige, kopplignende filtre holder kaffekvern mens du drar tidlig på morgenen med kaffebrygger. Mens brygging er kaffen en viktig jobb, er det mange andre måter å bruke filterpapir på. Det kan brukes til å rydde rundt i huset og løse vanlige problemer.

Vinkorkfilter

Det er ganske pinlig å servere vin til gjester med små korkflått i brillene. Selv om du strømmet vinen i et glass og prøvde å fjerne korkstykker selv, kan oppgaven være vanskelig og tidkrevende. Et stykke filterpapir kan hjelpe deg med å fjerne brikkene. Bare pakk toppen av vinflasken med filteret og hell vinen. Vinen og korkstykkene skal være helt skilt, og du får et rent glass vin.

Padding for brennbare gjenstander

Filterpapirets delikate natur betyr at det ikke vil klø noen ting lett. Denne egenskapen gjør det perfekt å bruke som polstring for fine porselen, julepynt og andre skjøre gjenstander. For fin porselen legger du et enkelt stykke filterpapir på platen for å lage en buffer når du plasserer neste tallerken på toppen. For julepynt, bruk så mange biter av filterpapir som nødvendig for å pakke inn ornamenter helt. Du kan bruke et gummibånd eller tape for å holde alle delene sammen. Når du er ferdig, vil dine pyntegjenstander ha en polstring som vil beskytte dem mens de er bokset i neste sesong.

Fett Absorber

Fettig mat er generelt vanskelig å nyte. Fett gjør mat tungt og kan til og med forandre smaken av det du spiser. Ved å tørke din fettfylte pizza eller stekt kylling med filterpapir, kan du fjerne overflødige mengder. Filterpapiret er absorberende og vil kunne suge opp mye av det uønskede fettet. Husk at filterpapiret også er veldig tynt, så du vil kanskje stable et par stykker papir sammen slik at du kan absorbere mer. Også, filteret trenger ikke å brukes bare på mat. Du kan bruke filterpapir til å rydde opp noe fett som utilsiktet har spilt på komfyren mens du er kokt.

Vinduespoler

Et skittent vindu er uklart å se på. Hvis du trenger å rengjøre smuss fra vinduene på huset eller bilen, må du bruke filterpapir hvis det ikke finnes en fille eller papirhåndklær. Spray hvilken som helst renere du har på hånden som kan brukes på glass og bruk filterpapiret til å tørke glassrengjøringen. Igjen, filter papir er ting og delikat. Disse egenskapene betyr at det ikke vil skrape glass i det hele tatt. Det kan forlate deg med et rent, skinnende rent vindu skjønt.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------