Stilling: ovs0

Black History Month Crafts for Preschool

  Takket være Carter G. Woodson, har hver amerikanske president siden 1976 oppgitt februar som Black History Month, ifølge History.com. Canada og Storbritannia feirer også denne viktige måneden. Hjelp dine førskolebarn til å forstå noen av bidragene fra afroamerikanere og deres kultur i løpet av denne måneden ved å engasjere dem i noen håndverksaktiviteter.

Dream Quilt

Black History Måned er en passende tid for å lære barna dine om Martin Luther King, Jr og hans 'Jeg har en drøm' tale. Etter å gi barna dine en forkortet versjon av talen (kanskje bare hoppe over til 'Jeg har en drøm ...' del eller bruk en bildebok relatert til emnet), kan klassen din lage en 'Dream Quilt'. Gi hver elev en 9 tommer med 9 tommers firkantet stykke papir og instruer dem om å tegne noe de drømmer om å være eller gjør når de vokser opp. Når de er ferdige, samle barna på gulvet (med tegningen) foran oppslagstavlen. Ha hver elev å stå opp og dele hva hans eller hennes drøm er, og stift sine firkanter til brettet for å lage en 'quilt , 'sørg for at elevene ser på som du stifter dem slik at de forstår hvordan alle tegningene deres kom sammen for å lage en fin quilt. Tittel på brettet,' Our Dream Quilt. '

African Drum

Introduser elevene til Afrikansk kultur og musikk med den afrikanske trommen. Gi studentene en terrakottisk pottepotte (ca 5 til 6 tommer i diameter ved foten) og akrylmaling. Vis noen eksempler på afrikansk kunst, og pek på forskjellige mønstre som klynger av prikker eller zig-zags. Barn kan male sine terrakott potter med en afrikansk 'design' modellert etter eksemplene du oppgav. (Alternativt kan du gå studentene ved å male dette trinnvis hvis du går for en bestemt design. ) For hver student, kutt en sirkel av byggepapir at jeg s større enn åpningen av sine potter. Legg sirkelen på toppen av potten, brett sidene over, og fest den på plass med et gummibånd. Barn kan da bruke trommene sine under musikk tid.

Kwanzaa Flag

Kwanzaa er en vinterferie som mange førskolebarn kanskje ikke er kjent med. Du kan oppmuntre bevissthet under Black History Month med denne båten fra Crayola. Gi elevene en 8 tommers av 11 tommers hvit byggepapir, og vis dem hvordan du bretter papiret i tredjedeler (mens du holder papiret landskapsstilen). Gi dine førskolebarn med rød, svart og grønn tempera-maling, og veiled dem i å male deres flagg. De skal male de øverste delene rødt, midtparten svart og bunndelen grønn. Når de tørker, kan de gjøre det samme på baksiden av papiret. Mens de venter på at de skal tørke, må de male en papirhåndkle rulle svart Når alle maling har tørket, kan de lim kanten av papiret til papirhåndklerullen, med de røde, svarte og grønne stripene som går horisontalt. Få dem til å bøye flaggene mens du synger sanger om Kwanzaa.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------