Stilling: ovs0

Robotic Science Fair Experiment Ideas

  Enkelt sagt, en robot er alt som kan bevege seg selv, fra en leketøybil til en fjernstyrt bombediffusjonsenhet. Et vitenskapseksperiment i robotteknikk kan derfor involvere alt fra de enkleste former for autonom bevegelse til komplekse matte- og konstruksjonsteknikker som krever arbeidskunnskap om algoritmer og datamaskingenerert kunstig intelligens.

Design en robot

En god Introduksjonseksperiment for unge studenter, som anbefalt av online ressurs 101 Science, er å designe og arbeide med å bygge en robot, i sin enkleste form. Det første trinnet til dette er fantasi: Studentene setter seg ned med et stykke papir og blyant og designer en robot. Modeller kan bygges ut fra papirutskrifter med tape eller lim. Studentene forklarer hva de forskjellige delene av roboten brukes til og hvordan den skal fungere. Fra papirmodellen oppfordrer studenten til å finne materialer som er best egnet til konstruksjonen av roboten. Denne enkle oppmuntringen til designprosessen er en stor nybegynners robotikkeksperiment.

Lego

Utdannelsesfond Edutopia, grunnlagt av Star Wars-skaperen George Lucas, kaller Lego Mindstorms NXT den 'beste båndet mellom lærere ( eller foreldre) og elever som følger med [anerkjent utdannelsesreformør] Horace Mann. 'Kitet kommer med en motor, sensorer og mekaniske deler som kan brukes til å samle en rekke roboter, fra en humanoid som kan gå og snakke med en robotarm, og tillater også flere oppfinnsomme elever å designe egne roboter med de angitte materialene. Viser NXT på en vitenskapsmesse gir studentene mulighet til å forklare mekanikken til bevegelige deler og bedre forstå grunnleggende for kompleks robotikk.

Rubik s Cube

For høyt avanserte studenter foreslår California State Science Fair å kopiere et prosjekt presentert på 2005-ekspoen: bygge en robot i stand til å løse en Rubik's Cube. Den faktiske roboten ble laget hovedsakelig fra Plexi glas, men alle tilgjengelige materialer kan erstattes. For å løse kuben ble steppermotorer koblet til en maskin kodet i C og C ++ med Kociemba-algoritmen. Datamaskinen kan enten programmeres for å huske kubens tilstand, eller den kan være innebygd med kameraer slik at den kan 'se' hva den gjør.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------