Stilling: ovs0

Hvordan lage en pappfingerboard ramp

 

Spine Transfer Ramp

1. Finn en frokostblandingskasse som fortsatt er i god stand uten tårer eller svinger.

2.

På den åpne siden av boksen, bruk saks for å kutte vekkene i hvert hjørne til hvor som helst mellom en tredjedel og halvparten av veien ned i kornboksene, med hvert kutt av samme lengde.

3.

Vri kornboks opp ned på fingerboardoverflaten og skyv forsiktig ned slik at klaffene bøyer utover.

4.

Skyv kornboksene ned til ønsket høyde og fest den til overflaten med tape. Legg en bånd av tape til hver klaff mens du holder boksen på plass, og legg deretter til flere bånd for å sikre at alle klaffene er helt sikre. < / p>

Quarter Pipe

1.

Tegn en sidevisning av et kvart rør på et stykke papir. Start med å tegne de rette linjene først. tommer høy med en 5-tommers base og en 2-tommers flatt del på toppen. Koble 2-tommers topplinje med 5-tommers bunnlinje med en innvendig bue. Klipp tegningen din

Spor malen på et tykt stykke papp fire ganger og kutt hver ut.

3. < / p>

Bruk varm lim på bunnen av hver utskjæring og fest dem til et 3-for-5-tommers indekskort. Lim dem en om gangen og plasser dem jevnt på tvers av kortets langveier. Hold hver ramme på plass til den kan stå på egenhånd før du går videre til den neste.

4. Legg på varmt lim til helling av hver pappramme og plasser en 5 -by-8-tommers indekskort jevnt over toppen. Hold kortet på plass til limet tørker, sørg for at det skyves helt ned til rammene.

5. Bruk saks til å kutte av det overskydende indekskortet som er hengende over kanten av kvartrøret slik at alt er flush og jevnt.

6.

Lim eller tape et 2-for-3-tommers stykke papp på toppen og en 3-til-6-tommers stykke papp til baksiden for å fullføre tetningen fra rampen din.

Tips og advarsler

  • Dekorer kartongkvartsrøret ved å bruke akrylmaling og klistremerker.
  • Gjør to fjerdedel rør og legg dem sammen for å ha et halvt rør.
  • Legg håndtering på kvartsrøret ved å superlimme et stykke kleshengere eller andre tykk ledning til toppkanten, slik at du kan ha noe å male på.
  • Kartongfingerbrønner kan være et flott tillegg til din miniatyr skate park hvis du er en Tech Deck fanatiker. Mens det er mulig å kjøpe plastramper i butikkene, hvorfor ikke være kreative og spare penger ved å lage din egen? En stor ryggrad overføring kan bygges ved hjelp av noe mer enn en kartongkorn og litt tape; og en kvart rør kan gjøres med noen indekskort og noen tykke stykker papp bundet sammen med varmt lim.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------