Stilling: ovs0

Hvordan lage en Wood Screen Printer

 

1.

Åpne baksiden av bilderammen og trekk av baksiden og glasset slik at du er igjen med bare en treramme. Dette blir foten på skjermen.

2.

Merk dimensjonene til rammen, eller måler dem selv med målebånd.

3.

Skru av kroker eller Hvis du ikke har disse rammene, kan du hoppe over på baksiden av bildrammen. Hvis du ikke har disse, hopper du over dette trinnet.

4. Klipp et rektangel fra maskenettet ditt som er stor nok til å passe inn i rammen med et 1 til 1-1 / 2 tommers mellomrom på alle sider. For eksempel, hvis rammen din var 5-tommers-7-tommers, ville du måtte kutte stoffet 7-tommers-9-tommers, eller 8 tommers-10-tommers.

p> 5.

Legg skjermbildet over rammen din slik at rammen er sentrert.

6.

Hent skjermen til rammens nederste senter ved hjelp av en stiftpistol utstyrt med 1/4-tommers stifter. Du kan begynne i begge retninger (ved å stifte den korte eller lange siden av rammen).

7.

Strekk nettverket til det blir ganske stramt, men ikke så stramt at det rips. Hold nettverket fast, stift midten av rammen på den øvre linjen for å sikre masken.

8.

Stift midtlinjen til venstre og deretter midtlinjen til høyre På samme måte, så er det fire stifter som holder masken til skjermen.

9.

Legg stifter i hvert hjørne. For mer stabilitet, legg til en stift mellom hjørnet og midten, slik at hver side har fem stifter (to hjørner, ett senter, ett mellom hver av de tre).

10.

Vri rammen over. Stift det gjenværende nettverket til siden av rammen.

11.

Trim nettverket med saksen for å fjerne ekstra mesh. Nettverket skal strekke seg litt utover klammerne.

12.

Tetning kantene på rammen med et lag med akrylfargepack. Mal forsegleren slik at den dekker sidene og toppen av trepartiet av rammen. Ikke ta lakken på skjermutskriftsområdet.

13.

Tillat lakk å tørke.

14.

Vedlegg kraftig duct tape til kantene på skjermen (området du bare lakkert). Dette beskytter maling mot å skylle på arbeidet ditt.

15.

Skyll rammen under vann. Vask skjermen med mild såpe, skyll deretter igjen. Når skjermen tørker, er den ren og klar til bruk.

En treskriver, noen ganger kalt en skjermbilde eller en skjerm utskrift, lar deg lage dine egne grafiske t-skjorter, bilder og papirutskrifter. Du kan lage en ramme hjemme om et par timer. Denne rammen er helt tilpassbar - størrelsen på prosjektet er opp til deg. Bruk en ramme du har på hånden eller kjøp en billig en for å komme i gang.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------