Stilling: ovs0

Hvordan lage Rosette-stil perler

 

1.

Trekk av et stykke leire om størrelsen på tommelen.

2.

Lag en lang, tynn slange av leire ved å rulle den mellom dine flattede fingertupper og din flate arbeidsflate. Arbeid leiren til den er litt tynnere enn en tannpirk og ca 3 inches lang (du kan trimme den til denne lengden hvis du har for mye).

Flatt slange. Våt fingrene dine (dette vil holde leire fra å stikke til dem), og klem så slangen helt ned til lengden til du har et langt, flatt bånd. Hvis det er litt bølget i stedet for helt rett, ikke bekymre deg, dette er faktisk bra for rosettens form.

4.

Spol båndet, krøll spissen inn på seg selv, og pakk resten i et sirkulært mønster. oppmerksomhet når du vikler for å sikre at begge sider av spolen er innpakket slik at kanten av båndet ligger jevnt med ryggene synlige.

5.

Lag en rosett. Spissen av en pinne for å trykke små, uregelmessig sperrede sperrer inn i spolens kanter, danner formen på rosenbladene innpakning i spoler fra midten utad. Gjør dette på begge sider av perlen.

6.

Køl perlen. Legg den i isvann i 30 sekunder s, eller sett den i fryseren i tre minutter. Dette vil stramme opp leiret, noe som gjør det mindre sannsynlig å bli kvist når du oppretter perlene.

7.

Lag et hull i perlen. Grip rosettet ved kantene sine (i stedet for å trykke fingrene mot sidene med kronbladene), og pek en tykk nål gjennom fra den ene kanten til den andre. Vri nålen hele veien rundt et par ganger, og trekk den forsiktig ut igjen.

8.

Lag flere perler ved å gjenta samme prosess.

9.

Bake leiren i henhold til produsentens instruksjoner.

Rosett-stil perler er runde perler med rosenbladet formet tekstur på hver side, spenst med det blomstrende rosen ansiktet pekte utover. Disse perlene gir en nydelig blomsterkontakt til øredobber, armbånd og halskjeder, og de er intrikate nok til å bli omtalt som et midtpunkt i hjemmelagde smykker kreasjoner. Lag dine egne rosettperler fra polymerlera for å tilpasse både farge og størrelse for å passe til alle smykker design du måtte ha i tankene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------