Stilling: ovs0

Barn Mangfoldighetsaktiviteter

  Å lære barn om mangfold hjelper dem å forstå at folk kan være forskjellige og de samme over hele verden. Selv om hudfarge og tradisjoner kan variere, trenger alle mennesker i verden kjærlighet, medfølelse og forståelse. Ved å lære barna dine mangfold, vil du hjelpe dem med å bygge karakter som vil vare dem resten av livet.

World Pass

Barn kan få opplevelsen av å reise verden ved å skape et verdenspass. Stift seks stykker papir nedover i midten, og brett det halvt for å lage et hefte. Tillat hvert barn å velge et annet land for hver side, for eksempel Tyskland, Russland, Japan eller Mexico. For hvert land kan barna fylle ut unike landemerker, kulturelle tradisjoner og de største byene. Tillat barna å kutte ut bilder av deres land fra reise- eller naturmagasiner.

Multikulturell Håndkrans

En multikulturell håndkrans kan lære barn at alle er viktige i verden, uavhengig av hudfarge. For å lage en flerkulturell håndavtrykkskrone, må hvert barn spore rundt hånden på hvitt, rosa, brunbrun og brunt byggepapir. Hun trenger to håndtrykk fra hver farge av byggepapir. Legg håndtrykkene i en sirkel, som overlapper håndtrykkene på håndflatene. De forskjellige fargene kan veksles eller plasseres i par. Lim håndtrykkene til hverandre på håndflatene. La kransen tørke helt før du viser den.

Olympic Torch Craft

De olympiske lekene er kjent for å være inkluderende for alle land og tradisjoner, og den olympiske fakkelen er et symbol på dette mangfoldet. Barn kan lage sin egen olympiske lommelykt, som kan brukes i løpet av lek eller for å starte en klasseromversjon av OL. For å lage en olympisk fakkel, farger eller maler utsiden av et innpakningsrør med markører eller akrylmaling. Spred håndtak lim rundt rørets øvre kant. Stoff oransje, rødt og gult papir i toppen. Trekk endene av tissuepapiret opp i et punkt. La limet tørke før bruk.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------