Stilling: ovs0

Instruksjoner for å strikke en enkel mobiltelefon deksel

 

1.

Mål rundt den smale siden av telefonen din og divider med to for å finne bredden for mobildekselet. Multipliser bredden med fire for å beregne hvor mange masker du må kaste på. For eksempel, hvis mobildekselet ditt er 3,5 tommers bredt, settes det 14 sømmer.

2.

Strikk tre rader for å lage en kant. Grensen din vil holde kantene på mobildekselet sterkt og flatt.

3.

Mål rundt hele telefonens lange side og legg til 1,5 tommer for å beregne hvor lang tid å strikke din mobiltelefon deksel. Strikk en rad og strikk en rad for å lage en glattstrikk. Fortsett glattstrimmel inntil mobildekselet er en halv tomme mindre enn den beregnede lengden.

4.

Lag en ny kant med tre strikkede rader. Bind av mobiltelefondekselet. Vev i endene av garnet ditt.

5.

Brett dekselet i midten og flytt topplaget 1,5 tommer ned fra baklaget. Klem sammen og sy begge kantene ved hjelp av en madrassøm.

6.

Plasser mobiltelefonen i dekselet. Brett toppen over for å finne hvor du skal feste knappfesteelementet. Plasser knappen rett under den og fest den med noen få sting av garn.

7.

Lag en garnsløyfe og trå den gjennom toppfanen på mobildekselet. Fest den med en knute i ryggen og vev endene inn i mobildekselet.

Hvis riper og skraper på mobiltelefonen gjør deg frustrert, ikke fortvil deg. Plukk opp strikkepinner for å lage et fasjonabelt og billig deksel som beskytter telefonen. Hvis du kjenner noen enkle masker, er det å strikke et mobildeksel en Enkelt prosjekt En mellomliggende strikker kan mestre om noen timer.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------