Stilling: ovs0

Slik lager du Easy Paper Snowflakes

 

Lag Snowflake

1.

Legg et stykke papir på arbeidsflaten. Plasser tallerkenen på papiret - skru plateplaten nedover for en større snøflake eller toppside opp for en mindre snøfnugg.

2.

Hold platen på plass og spor rundt den lett med blyant. Klipp sirkelen ut langs blyantlinjen.

3.

Fold sirkelen i tre ganger for å danne en iskegleform.

4.

Sett papiret tilbake på arbeidsflaten og vri den store enden av kjeglen mot deg. Tegn et mønster på kjeglen som starter fra kanten av den brede enden av kjeglen. La en halv tomme plass i den smale enden av kjeglen. Klipp ut mønsteret.

Hold papiret i hånden og klipp et mønster ut fri hånd for en alternativ metode. Hold den ene kanten av den brede enden og kutte ut forskjellige former på hver side av kjeglen, men sørg for at du legger en 1/2 tommers plass på den smale enden.

5.

< p> Fold ut papiret hele veien for å avsløre snøflakemønsteret du opprettet.

Fullfør med Glitter

1.

Dekk arbeidsflaten med avis . Legg snøfnugg på arbeidsflaten med høyre side vendt oppover.

2.

Spred et tynt lag lim på hele overflaten av snøfnetten med penselen.

p>

3.

Hold glitterkrukken og dryss glitteren på hele overflaten av snøfnetten. Plukk opp snøfnugg og rist den ekstra glitteren av.

4.

Legg snøfnetten på arbeidsflaten vekk fra glitteren og la den tørke.

Overvei å lage snøfinger på papir hvis du er på utkikk etter et lett, tradisjonelt vinterhåndverk å gjøre med barna dine. Ikke bare er papir snøfnuggene vakre - hver en annen form og så enkelt eller intrikat som du velger - de lager billig juletre eller vindusdekorasjoner. Skarpt hvitt papir og et saks er de viktigste materialene som trengs for å lage så mange papirsnøfler som du vil.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------