Stilling: ovs0

Hvordan lage en Duck Tape Belt

 

1.

Gjør et målebånd gjennom beltesløpene som om det var et belte. Mål omkretsen av livet ditt på denne måten, og legg deretter til 12 tommer.

2.

Klipp en lengde Duck tape som er dobbelt så lang som målingene du oppnådde i trinn 1. Brett båndet på seg selv, klebrige sider sammen. Bruk saks til å trimme områder hvor ducktape overlappes på kantene.

3.

Ta enden av Duck-båndet der de to snittene dine møtes og tråden gjennom en runde beltespenne. Den type spenne du trenger er sirkulær med et kryss i midten; det bør ikke være noen tapper. Trekk Duck-tape-beltet gjennom spenne og pakk enden av Duck-tape-beltet rundt spennebeltet, og brett belteet tilbake på seg selv med tre tommer.

4.

< p> Bruk en ny strimmel Duck-tape til å tape båndet ned på beltet på seg selv, der du brettet det i trinn 3. Dette vil sikre beltet på spenningen.

5.

Sett på Duck-tape belte; Trekk den frie enden gjennom beltespenne fra bak til forsiden, over midtstykket og tilbake inn fra bak og bak. Stram etter behov.

Tips og advarsler

  • Lim knapper eller paljetter på duct tape båndet eller pynt det med permanente markører for en mer dekorativ stil.
  • Hvis beltet ditt er for langt, kutt du den frie enden for å trimme den til størrelse. Fold enden på seg selv med en tomme og bind den ned for å avslutte kanten.
  • Duck er et merkenavn for duct tape. Du kan også bruke et annet merkebåndsbånd for dette prosjektet.
  • Duck tape er ikke bare for å koble opp rørleggerhull eller innpakke rundt bokser før du flytter. Duck-merkebåndet kommer i en regnbue av farger og serverer en rekke formål. Faktisk er mulighetene for duct tape like uendelige som fantasien din. Hvis du vil ha et belte som er individuelt og søtt uten å koste deg en arm og et ben, skal du lage et Duck-tape belte for deg selv i stedet for å kjøpe et belte i butikken. Du vil bli fristet til å gjøre flere når du er ferdig.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------