Stilling: ovs0

Wood Staining Tips f eller uferdige møbler

  Bare ved er et tomt lerret som sprer seg til liv med påføring av flekk. Du kan kjøpe kvalitetsvann- eller oljebaserte flekker i gel eller flytende form. Med så mange muligheter på fingertuppene, kan du enkelt tegne ut det rike kornet av dine uferdige tremøbler i all sin herlighet.

Gi det et bad

Fibre og porer som løfter og absorberer flekker. Forbered dine møbler før du smelter ved å tørke den ned med en våt svamp for å løfte kornet og heve fibrene. Dette forbereder også treet til å akseptere flekk jevnere fordi vann åpner porene. Etter at den første påføringen av flekker er satt dypt inn i treet og hele prosjektet tørker, slipper en grundig sliping overflaten bakover.

Tillat flekk å trekke inn

Når flekken er påført, la den sitte på treet for et par øyeblikk før du tørker ned med en ren klut, og jobber alltid med kornet. Noen flekker har en rask tørr tid, spesielt hvis det er vannbasert, så la prosjektet ikke sitte lenge.

Svære å nå områder

Selv om filler er bra for å påføre flekker til store områder, bruker du en liten pensel vil hjelpe deg med å komme opp i sprekker og detaljer. Dekk flekken inn i spalten etter å ha farget de større områdene, fordi dypkledde flekker absorberer flekker og blir mørkere.

Feilfeil

Hvis du ved et uhell sander gjennom flekken , som ikke er uvanlig med skarpe kanter, berører blanke flekker med en bomullspinne dyppet i flekk. Dette er bedre enn å påføre flekker til hele området, og det forhindrer også overlappende mørkere flekker i de omkringliggende områdene, noe som kan skje hvis du bruker en fille eller en børste.

Avsluttende tøy

Bruk av mer enn ett lag uretan er klokt, men sørg for å grove overflaten før du legger på den andre frakken. Bruk beskyttende hansker, gni lett overflaten av den tørre uretan med stålull for å sikre vedheft av den andre kappen.

Velge Fargene

Noen er slått av når de ser kirsebærflekk som brukes på et furubord. En erfaren woodworker vet ved første øyekast hva slags tre de ser på fordi trær har spesifikke kornmønstre. Men andre liker å være kreative og ikke huske litt om eikebordet er fargen på mahogny, så det Det er helt opp til deg. For å sikre at flekken du velger, gir resultatene du vil, teste det på et stykke av tre først eller prøv det på et skjult sted på møblene.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------