Stilling: ovs0

Hvordan lage en enkel heftet

 

1.

Skriv ut heftet på det hvite skriverpapiret, i en landskapsorientering med et 'book fold' -format, ved å bruke tosidig utskrift. Landskapsorientering betyr at den lange siden av siden er horisontal. Bokformatformat skriver ut to sider på samme side av papiret, side ved side. Dupleksutskrift skrives ut på begge sider av siden.

2.

Legg sammen de korte endene av hvert enkelt ark med hvitt papir sammen. Stakk sidene i hverandre. Dette vil gjøre et 4,25-for-5,5-tommers heftet.

3. Bruk en skjerpet ale med en 1/16-tommers nålespiss for å stikke langs den brettede siden av den brettede heftet hver kvart-tommers. Douglas W. Jones ved University of Iowa anbefaler å bruke en bokbindingsjig laget av et rettkjert stykke hakket kartong for å hjelpe deg med å holde tallene, avstanden og posisjonen til hullene de samme for alle sidene.

4.

Trekk bokbindingsnålen med kappegarn eller vokset tanntråd og knute enden. Skyv nålen gjennom det første hullet i alle sidene og trekk på tråden til den knutte enden er tett mot utsiden av heftet.

5.

Skyv nålen gjennom neste nærmeste hull og trekk tråden til den er tett, men ikke nok til å rynke heftet. Gjenta til du har syet gjennom hvert hull som går fra toppen av brosjyrens rygg til bunnen. Knu enden igjen, tett mot heftet.

6.

Bruk en 1-tommers trimbørste for å spre notisblokk på utsiden av heftet. Legg heftet inn i det brettede arket med farget papir, som passer til spines. Trykk fra midten av brettet til den venstre kanten av heftet for å sikre at det Det er ingen luftbobler mellom den og dekselet. Gjenta, trykk fra midten av brettet til høyre kant.

Bruk pustebørsten til å spre notisblokk på utenfor den siste hvite siden av heftet og trykk den inn på dekslet. La limet tørke over natten.

Enten du trenger en brosjyre for flere sider eller en gave til en kandidat eller et barns bursdag, kan enkle hefter du personliggjøre informasjon. Per definisjon har hefter bindinger eller dekker og kjører ca 20 sider langt eller mindre, i henhold til Forretningsordbok. De er ofte undervisningsmessige eller salgsfremmende. Brosjyrer for barn er vanligvis illustrert. Barnas hefter brukes ofte til å undervise i fonikk, ordforråd og leseforståelse. Hjemmelaget oppskrift eller håndverk ideebokser kan brukes som fundraisers.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------