Stilling: ovs0

Hvordan skære en trerør

 

1.

Marker senteret i den ene enden av mapleblokken. Tegn en blyantlinje fra hjørne til hjørne ved hjelp av en stållinje som starter fra hvert hjørne. Punktet hvor linjene skjærer er midtpunktet.

2. Bor et 3 1/2-tommers dypt hull inn i midtmerket ved hjelp av et boretrykk og 1 / 8- tommers borekrone. Dette er hullet til rørstammen.

3.

Mål i en halv tomme fra enden motsatt stamhullet på lønnblokken. Bor et 1 7/8-tommers dypt hull på dette merket ved hjelp av et boretrykk og en 3/4-tommers borekrone. Dette er hullet til bollen.

4. Dra røret på siden og toppen av lønnblokken ved hjelp av blyant.

5.

Klipp ut omrisset av topprissen på røret ved hjelp av en båndsag. Klipp ut rissens sidebilde.

6.

Forbedre rørets form ved å hugge det med en kniv. Lag små kutt for å fjerne chips fra treet om gangen. Rund stilk og bolle gradvis ved hjelp av denne metoden til du er fornøyd med rørets form.

7.

Rør på røret ved å bruke fint sandpapir. valg. La finishen tørke før du håndterer.

Tips og advarsler

  • Ta et design inn i rørets bolle for økt visuell interesse.
  • Pass på at du bruker en matfylt finish for stammen hvis røret skal brukes til røyking.
  • Carving tre rør er et tradisjonelt håndverk. Tre rør ble hugget av kjelen om kvelden. Stolthet og omsorg gikk inn i carving et tre rør. Skålen ble ofte skåret intrisk med et design eller et tegn som et dyr. Selv om håndskårne trerør ikke er like vanlige som de en gang var, kan du skjære et trerør med enkle verktøy og litt kreativ inspirasjon. Du kan bruke den som et skjermstykke for en mantel eller et element i et større utskjæringsdesign.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------