Stilling: ovs0

DIY: Vin Glass Charms

 

1. Legg ut forsyningene dine på et stykke restmateriale, som denim eller snørebånd, for å holde perlene fra å rulle bort. Samle dine 3 millimeter perler i grupper med 4 og samme farge.

2. Legg 6 sølv spacer perler sammen med hver gruppe glassperler sammen med en sjarm. Sett en annen sjarm med hver farge. For eksempel, legg en lilla sjarm med grønne perler, en blomsterkjede med rosa, en fjær med klart og et skall med blå.

3.

Skyv perlene i hver gruppe på en sølvbøyle i følgende rekkefølge: frøperle, glassperle, frøperle, glassperle, frøperle, sjarm, frøperle, glassperle, frøperle, glassperle, frøperle. Gjenta til alle sjarmen er ferdig.

Vin glass sjarm legger en personlig touch til stemware samt gi gjestene en måte å identifisere deres briller for å unngå forvirring. Det kan være vanskelig å finne vin glass sjarm som passer din fest tema og budsjettet. Heldigvis kan du lage vin glass sjarm hjemme for svært lite penger og tilpasse dem som du vil. De er så enkle å gjøre at du kan lage så mange som du trenger i en enkelt ettermiddag.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------