Stilling: ovs0

Slik syr en barneseng-støtfanger

 

1.

Mål omkretsen på krybben. Legg til fire tommer til måling for å tillate sømmer. Beregn mengden stoff og bomullsbatteri som kreves basert på en støtfanger som er 10 tommer i høyden.

2.

Tegn et mønster på vevpapir ved hjelp av målingene i trinn 1. Klipp ut ut mønsteret og legg det inn i krybben for å verifisere at den er riktig størrelse. Det vil være fire tommer ekstra for de ekstra sømtakene.

3. Legg to lag av stoffet på en flat skjæreflate og pek på papirpapiret. Klipp ut stoffdelene og fjern mønsteret. Det vil være fire tolags seksjoner.

4. Legg ett lag med bomullsbatteri på en flat skjæreflate og pek på papirpapiret. Bruk to lag med batting for en tykkere støtfangerpute. Det vil være fire enlags seksjoner.

Legg to lengder og to bredde enkeltlag med stoff på en flat overflate med feil side oppad. Pin batting til stoffstykkene og baste for å holde. Fjern pinnene etter basting.

6.

Sy de 10 tommers sidene av støtfangeren sammen med en 1/2 tommers søm for å lage en lang stripe. Alterner seksjonene ved å sy en lang side til en kort bredde og gjenta for å lage ett stykke. Trim batting sømmer til 1/4 tommers og trykk sømmen åpen.

7.

Gjenta denne prosessen ved å sy det andre settet med fire lengder sammen uten batting.

< p> 8.

Klipp 20 stykker av 10-tommers båndlengder som brukes til å feste støtfangeren til krybben. Klem sammen de to støtfangerstoffremsene med høyre side å røre. Pin to lengder med bånd i hver ende av sømmen på hver seksjon, slik at de er smeltet mellom stoffene.

Sy rundt støtfangeren med en 1/2-tommers søm, forlater et tre tommers hull langs bunnen av kanten for å slå stoffet rett ut. Klipp overflødig stoff fra hjørnene for å få et rent punkt når du slår på stoffet. Ta tak i stoffet gjennom svinghullet og vri støtfangeren, slik at de høyre sidene er ute og båndbåndene henger ut.

Søm dreiehullet lukket med en symaskin eller for hånd. Maskin quilt vertikale linjer med en lengde på seks tommer fra hverandre for å holde lagene sammen.

Tips og advarsler

  • Legg til et par båndbånd til senteret av hver lengde på støtfangeren for ekstra støtte hvis nødvendig.
  • Å ha en baby er en spennende tid for nye foreldre, inkludert muligheten til å dekorere barnehagen. Det er noen ganger vanskelig å finne krybbeutstyr og støtfangerpute som passer til ønsket tema. Sy din egen støtfangerpute gjør at du kan kjøpe spesifikt stoff til en lavere pris enn å ha en skreddersydd. Beregn mengden stoff som trengs for støtfangerpute og kjøp ekstra for å lage koordinerende gardiner eller annet barnehage tilbehør.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------