Stilling: ovs0

Tips og triks til Quilling

  Quilling er prosessen med å rulle smale strimler av papir inn i spoler, lime endene og forme spolene til de ønskede formene. Sirkler, ovaler, eggformer, teardrops, kvadrater, trekanter og rektangler er mulige å lage med hver spole fjernet fra et quillingverktøy. Opprett store motiver med de individuelle quilled-figurene ved å lime dem sammen.

Quilling Tool

Et produsert quillingverktøy har et håndtak med en metall eller en hård plastnåltype. Hele enden av punktet har to sider med en spalt i midten for å kville papirinnsetting og rulling. Lag et quilling-verktøy hjemme ved å arkivere enden av en stor øyetål. Wrap maskeringstape rundt nålens pinne for bruk som håndtak.

Papir

Papiret er 1/16 til 1/4 tommer i bredden. Lengden på papiret avhenger av mønsterspesifikasjonene. Mål den nødvendige lengden på papiret som trengs, slik det er angitt av mønsteret, men ikke kutt det i lengde. I stedet rip papiret slik at kanten er svakt svakt. Den frynsete kanten holder limet bedre for å sikre den spolede spolen når den er ferdig.Papiret vil ha en skinnende side og en kjedelig side. Den kjedelige siden er ryggen. Trekk baksiden av papiret over toppen av tommelfingeren for å hjelpe papirrullen strammere på quillingverktøyet. Papiret strekker seg litt som det blir trukket over tommelfingeren. Dette får papiret til å svinge litt. Rull papiret rundt quilling-verktøyet i retning av kurven.

Forme

Den enkleste måten å forme hver spole, trykker på spolen mellom to til fire fingre. Form tårefallet ved å trykke en kant av den spylte spolen mellom en tommel og pekefinger. Form rektangelet, trekant og firkant på samme måte. Gjør ett punkt om gangen og døm hjørneplasseringen ved øyet. Form en oval eller eggformet spiral ved å holde rundspolen mellom både tommel og forfinger. Klem forsiktig den runde spolen til ønsket form.

Lim

Legg spolene og formede spolene sammen på et stykke pergamentpapir, vokspapir, keramisk tallerken eller stekeplate for liming. Overflaten skal ikke være porøs eller limen vil holde seg fast til spolene og den flate overflaten. Klistrende lim fungerer best for å holde de spolede spolene sammen. Bruk en tannpirke til limapplikatoren. Tillat tilstrekkelig tørketid for hver quilled-gjenstand før du plukker den opp fra den flate overflaten.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------