Stilling: ovs0

Instruksjoner for beading en pose

 

1.

Legg stoffposen med forsiden opp på en flat overflate; Glatt ut eventuelle rynker i stoffet. Tape designmalen eller stencilen på posen med malerens tape.

2.

Spor oversikt over designet på utsiden av stoffposen med en vaskbar stoffmarkør. Fjern malen / stencilen.

3.

Gjør en syål med 20 til 30 tommer silke eller nylon tråd. Trekk tråden gjennom øyet 10 tommer. tråden.

Skyv en størrelse 10 frøperle over nålen til 1 tomme av enden av tråden. Forankring perlen på tråden ved å løfte nålen og tråden gjennom den tre til fire ganger. Denne perlen er stoppekaret.

5.

Sett inn nålen gjennom stoffposen på begynnelsen av designplanen, fra innsiden til Utvendig. Trekk tråden stramt til stoppestrengen møter innsiden av posen.

6.

Skyv en liten perle over nålen og tråden til den hviler mot konturmerket på posen. Frøperler og 4 mm perler er gode valg for beading poser. Hold perlen på plass mot utgangen ne. Sett inn nålen gjennom posen på den markerte konturen direkte ved siden av perlen hvor tråden er spennende. Denne sømmen går fra utsiden av posen til innsiden av posen. Trekk tråden stramt til perlen er sikker.

7.

Sett nålen tilbake gjennom posen i begynnelsen av omrisset. Trekk tråden til den stopper. Pass nålen gjennom den første vulsten. Legg til en ny perle for å fortsette ditt design. Skyv den andre perlen for å hvile mot den første vulsten og legg deg på designplanen.

8.

Hold den andre perlen på plass. Sett nålen ned igjen gjennom posen hvor den kommer ut av perlen. Trekk tråden stramt.

9.

Sett nålen opp igjen gjennom posen mellom første og andre perle. Pass nålen gjennom den andre perlen. Trekk tråden stramt. Legg til en tredje perle. Hold den mot den andre perlen og designplanen. Sett nålposen tilbake i posen når den går ut av den tredje perlen.

10.

Fortsett å legge perler en om gangen rundt designskisse. Hver gang du bringer nålen opp gjennom stoffet, gjør det mellom de to siste perlene. Pass alltid nålen tilbake gjennom den siste perlen lagt til før du henter en ny perle og sy den på plass. Denne typen dobbeltsømning vil bidra til å holde perlene på plass bedre enn en enkelt søm. Legg til ny tråd etter behov med en firkantet knute.

Dekke ankerpiret i posen og eventuelle knuter med gullsmed lim for ekstra sikkerhet.

p>

Tips og advarsler

  • Fyll inn designplanene med bugleperler, frøperler eller 4 mm perler. Stikk dem på plass med samme opp- og ned-teknikk som på oversikten .
  • Dekorer vanlige stoffvesker med beaded design-aksenter som du kan sy med deg selv. Beading en pose med fargerike krystaller, små frøperler eller glitrende skallperler legger til stil og karakter til et ellers kjedelig tilbehør. Vær ikke bekymret hvis du ikke er en dyktig sykunstner; En opp og ned søm er den eneste teknikken du trenger å vite før du pynter din egen designerpose.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------