Stilling: ovs0

Hvordan lage en Camo Dog Tag

 

1.

Forvarm ovnen til 275 grader F. Velg tre farger av leire for det kamouflerte mønsteret av hundetikettene. Fargene du velger vil avhenge av hvilken type camouflage mønster du vil lage. For å lage et tradisjonelt kamamønster, velg mørkegrønn, lysegrønn og grå leire. For å lage en ørkenkamouflage, bruk mørk brun, brun og brunfarge. For å lage en skogskamouflage, legg mørk brun til den tradisjonelle blandingen. For å skape en urbane kamuflasje, bruk mørkegrå, lysegrå og hvitt.

2.

Trekk av et golfballstort leire fra hver av fargene i ønsket mønster. Mash og knead disse ballene sammen til du får et flettet, bølget fargemønster. Ikke overknead, da dette vil føre til at fargene kombineres, og du vil miste camamo-mønsteret.

3.

Sett ballen i pastarullen og kast den ut i et ark ca 1/4 tommers tykk. Legg leireplaten på en ren arbeidsflate. Skjær hundetikettformer (så mange du vil eller som passer) i arket med smørkniven. Hundetekster er vanligvis rektangler med svært avrundede kanter omtrent 2 inches lang og 1 tommers bred. Du kan lage hundekoder uansett form og størrelse du ønsker.

4.

Fjern ekstra leire fra hundenes merker. Bruk en tannpirke til å grave inn i hver hundemerker uansett melding eller informasjon du vil ha. Bruk hullpunchen til å lage et hull på venstre side av hver tag.

5.

Legg hundemerkene på den lille bakepannen. Plasser pannen i ovnen og bake i 60 minutter eller til den er tørr og herdet. Kontroller merkene hvert 10. minutt etter de første 30 minuttene baking hvis leiret kokes raskere enn forventet, og for å unngå å brenne hundetikettene.

Tips og advarsler

  • Fest hundemerkene til kjedekjeder for å lage kjeder til halsbånd.
  • Hundekoder er tradisjonelt brukt av militæret for å identifisere personell, men har vokst i popularitet som en nyhet for sivile. Hundene er stilige, rimelige og enkle å lage. Du kan lage dine egne camouflagerte hundemerker som er perfekte for utendørs turer, med bare noen få forsyninger.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------