Stilling: ovs0

Hvordan bygge et hus ut av Popsicle Sticks

 

1.

Planlegg størrelsen på huset ditt. Det kan være en enkel firkantet design eller et forseggjort slott. Den viktige delen er å bestemme veggens størrelse, og avgjøre eventuelle spesielle deler som trengs.

2.

Begynn byggingen ved å lage gulvsnitt. Ta to pinner og legg dem på avisen. Bruk en annen håndtak, måle så at de legger en jevn avstand fra hverandre. Gjør dette slik at en håndflate kan ligge tvers på toppen med 1/4 tommers hengende på hver ende. Kjør en linje med lim langs lengden på begge pinner. Legg 8 pinner ved siden av hverandre på de to bunnstykkene, sørg for at kantene er tette sammen. Sett til side for å tørke. Lag så mange paneler som nødvendig for størrelsen på gulvet i huset ditt.

3.

Bygg veggpaneler med samme metode som gulvene, men bruk fire pinner til basen i stedet for to for ekstra styrke å stå oppreist uten å bryte. For vegger med vinduer, er det to metoder: slipp ut de to midtstengene i panelet, ved å legge opp tre pinner i hver ende av de fire grunnpinner, og la et gap i midten som blir vinduet. Den andre metoden er å kutte et vindu i midten av et panel med en håndkniv. Bare en voksen bør bruke denne metoden.

4.

Lag et dørpanel ved å bygge et veggpanel og slippe ut de fire senterstengene. Dette etterlater et panel med kun to pinner i hver ytre ende, og senteret står igjen som dør.

5.

Lag takpaneler i samme størrelse og form som gulvet paneler.

Lim veggseksjonene til gulvpanelene ved å plassere en båtpinne vinkelrett på hver ytre kant av et gulvpanel hvor en veggdel skal festes. Når du har tørket, lim veggpanelet til ytre siden av denne grunnplaten, ved å belegge hele overflaten med lim og feste veggpanelet. Dette gir en bredere overflate for å feste veggpanelet og mer støtte.

7. Legg taket ved å lim en del av gangen over toppen, begynner på et ytre hjørne der det er støtte. Du kan bruke et papirhåndklerør kuttet i samme høyde som veggpanelene for å støtte takseksjoner når de tørker. Ved å legge til håndpinner som er limt for å koble to takdeler sammen, vil det forhindre at det smelter innover etter at det tørker.

Paint your craft holde fast når limet har tørket hvis du ønsker det.

Tips og advarsler

  • Bruk et ferie tema for å lage et interessant popsicle stallhus, for eksempel en Halloween hjemsøkt hus tema.
  • Popsicle pinnehus er et alder gammelt morsomt håndverk for alle aldre. Et flott regnfullt prosjekt kan huset være så lite eller stort som fantasien tillater, og tar en minimal mengde materialer. Med hjelp kan selv den minste spirende arkitekten skape et modelldrømmehjem med håndverkstenger. Lett å finne på en hvilken som helst håndverksbutikk, de kommer i bulkpakker, og er et flott håndverkobjekt å ha på hånden. Bryt ut popsicle-pinner og start prosjektet ditt i dag!

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------