Stilling: ovs0

Napmatinstruksjoner

 

Sy en nappematte

1.

Kutt to 36-tommers firkanter ut av minkematerialet. Sy de høyre sidene av firkantene sammen, men vær sikker på at du legger en åpning for å snu. Toppsting rundt din myky teppe. Dette vil senere feste seg på tuppematten.

2. Skjær to 22 x 52 tommers rektangler ut av det andre stoffet for tuppematten. Sett de rette sidene sammen, rett opp en kant av det firkantede minky-teppet langs lengden på 22 x 52 tommers rektangel, pass på at du lar et 4 tommers mellomrom på rektangelens nedre kant. Fest sømkanten til 22x52 tommers rektangel med ca. 1/2 tommers sømgodtgjørelse. Brett overflødig teppe mot midten av tuppematten. Du har nå festet teppet til toppen av tuppematten.

3.

Legg denne delen av tuppematten rett opp og få det andre 22x52 tommers rektangelet (den ene det har ikke minky teppe syet til det) og legg det øverst på høyre side ned. Klem de to rektanglene sammen. Stikk toppen, bunnen og siden som har teppet festet. Legg den andre siden alene (ikke sy den sammen).

Søm velcro til de åpne sidene av tuppematten (et stykke på toppen og en på bunnen). Dette vil gjøre det enklere å vaske senere. skum inn i åpningen med velcro og nær den siden.

Tips og advarsler

  • Når du velger materiale, velg noe morsomt at barnet ditt vil ha det Du kan bruke det ekstra materialet til å sy opp en liten pute. Hvis du vil gjøre dette enklere og billigere hoppe og legge på minky-teppet. Hvis du vil at teppet blir billigere, prøv å bruke fleece-stoff i stedet for minky.
  • Du trenger ikke å eie en symaskin for å lage en lurtepute. Noen få forsyninger fra en stoffbutikk er alt som trengs. Du kan til og med personliggjøre din lurteppe for å passe barnets personlighet. Ha det gøy å la ham velge stoffet.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------