Stilling: ovs0

Hvordan lage Candy Bouquet Centerpieces

 

Lollipop Bouquet

1.

Spor bunnen av en liten terra cotta blomsterpotte på Styrofoam med en markør. Skjær ut Styrofoam-sirkelen og legg den inn i blomsterkrukken.

2.

Sett stikkenden av lollipops inn i Styrofoam. Sett inn så mange som du ønsker, men bruk nok til å få blomsterkassen til å se full som en bukett med blomster. Velg en enkelt farge på lollipops for å matche temaet til arrangementet.

3. Legg til silkeblomster for å fylle hullene i lollipops. Klipp blomstene på stammen og lag dem i samme høyde som lollipops. Stikk dem inn i Styrofoam.

4.

Sett et bånd rundt blomsterknappen. Fest det i en stor bue.

Candy Bar Bouquet

1.

Dekker candy barer med fargerik plastfolie eller et gavepapir. Du kan kjøpe gavepakke på en håndverksbutikk i en rekke farger. Tape plastfolien på plass på candy bars.

2.

Kutt ut et stykke Styrofoam for å passe inn i en liten glassvase. Spor bunnen av vasken og gjør den litt mindre for best resultat. Skjær ut Styrofoam, og legg det i vasken.

3.

Vik tre kabobspett i blomstertape. Tape spydene på baksiden av candy barene. Legg inn trespydene i Styrofoam i forskjellige høyder.

Legg til mos eller ristede konfetti i vasken for å gjemme Styrofoam.

5. < / p>

Vri krøllete bånd rundt utsiden av vasken.

Candy buketter doble som både et midtpunkt og en spiselig godbit for dine gjester. Du kan lage candy buketter for å matche arrangementet ditt ved å velge de riktige fargene for å matche temaet ditt. Disse midtpunktene vil legge interesse for bordene dine, og du kan gjøre dem til nesten enhver anledning. Etter at du har gjort midtpunktene, kan du pakke dem inn i cellofan og gi midtpunktene bort som gaver eller premier til dine gjester.

----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------