Stilling: ovs0

Instruksjoner for å lære å hekle

 

1.

Trekk garnet fra skinnen og vind garnet rundt to fingre, og la en 3-tommers hale på garnenden. Lag en slipknot-løkke ved å ta sårgarnet av fingrene, skyve det løse garnet på skinneenden under og inn i sirkelen, og trekk garnets haleende. Trekk begge løse ender av garnet for å gjøre sløyfen mindre.

2.

Hold heklekroken i høyre hånd. Hold garnsløyfen i venstre hånd ved å klemme garnsløyfen med tommel og pekefinger på glideknappen.

3.

Sett kroken i løkken, ta tak i det løse garnet med kroken og trekk den gjennom for å lage din første kjede, og la løkken på kroken. Klem slipknotten på bunnen av den nye kjeden med fingrene på venstre hånd.

4.

Gjenta, knip slipknotten nederst på hver ny kjede med fingrene. Fortsett til du har gjort 21 kjeder, og la kroken ligge i den siste kjeden.

5.

Sett heklekroken inn i den nest siste kjeden. Klem slipknotten nederst på den kjeden. Ta tak i garnet gjennom kjedet. Med to kjeder på heklehaken, ta tak i garnet igjen og trekk det gjennom begge kjettingene for å lage enkelt heklesøm.

6.

Sett heklekroken inn i neste kjede i raden og gjenta trinnene for enkelt heklesøm. Gjenta til du har en rad med 20 enkle heklesømmer.

7.

Kjett en, vri arbeidet og hekle en enkelt hekle i toppløkken i hver enkelt heklesøm fra forrige rad .

Gjenta denne raden 20 ganger eller for antall rader det tar å lage et firkantet hekleform.

9.

Ta sluttlinjen av heklepinnen og kutt det løse garnet 3 tommer fra løkken. Sett inn endestykket av garnet gjennom løkken og trekk den for å lage en knute, og fest prosjektet. Bruk heklekroken til å veve den løse enden i de ferdige masker for å skjule slutten.

Tips og advarsler

  • Telle de fullførte 20 masker i hver rad for å være sikker på at du ikke har hoppet over noen masker. Trekk ut arbeidet ved å trekke på det løse garnet og begynne raden igjen hvis du feilaktig har hoppet over eller lagt til noen masker.
  • Hekle er i utgangspunktet en tilkoblet serie garnløkker. Løkkene, kjent som kjeder, er laget og forbundet med en heklehake. De som har mestret kunsten å hekle arbeidet raskt, noe som gjør prosessen ser mystisk komplisert ut. Det er ikke. Kjedene er byggesteinene for de enkle, dobbelte og tredoble heklesømmer. De fleste heklepatroner kombinerer masker og kjeder for å skape en interessant lacy-design. Start prosessen med å hekle med bare kjeden og singelen hekle for å lage en bomullsduk.

    ----------------------------------
    Forholde Artikkelen:
    ----------------------------------